USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка бореться за життя, потрібна допомога

10 Листопада 2015 09:48
Яні – одинадцять років. Вона із села Волиця Турійського району. Дівчинці потрібні гроші на лікування. Про це інформує Громадське Волинь.

У квітні 2015 року у Яни на нозі помітили якесь ущільнення. Звернулися в поліклініку. Дівчинку направили в обласну лікарню. В обласній травматолог йшов у відпустку, тому оглянув дитину і сказав приїхати через місяць. За цей час ущільнення збільшилося, з’явилися болі. Через місяць знову приїхали в обласну лікарню. Зробили МРТ, зібрали консиліум і дівчинку направили в НІР. Після обстеження встановили діагноз (остеосаркома правої малогомілкової кістки), розписали протокол лікування і передопераційні курси хіміотерапії дитина пройшла в обласній лікарні за місцем проживання. З жовтня 2015 року Яна продовжила лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку.

Їй зробили операцію вартістю 60 тисяч гривень. Половину суми оплатив благодійний фонд «Краб», а решту бабуся Яни взяла у кредит. Окрім цих боргів – витрати на реабілітацію.

Підтримаймо Яночку в її боротьбі за здорове життя!

Телефон тата Яни 097-347-34-28 (Ігор Іванович)

Приватбанк

Поповнення картки 4149 4378 0493 0715

Одержувач: Сорочук Ігор Іванович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
співчутливий Показати IP 10 Листопада 2015 11:32
А влада тим часом й надалі стурбована лише оплатами за поголівя байстрюків, ви б краще цим цим нещасним діткам що живуть ВІДДАЛИ на медицину б хоча, а не борделізували державу оплатою за ембріони бо ОХМАДЄТОЗ як відомо є хворобою усіляких луциків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus