USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Волинянка, яка поцупила в магазині «Сім-23» харчі та засоби гігієни, проведе 5 років у в’язниці

13 Січня 2024 21:35
Раніше судиму волинянку, яку поцупила із магазину в Ковелі продукти харчування та засоби гігієни, засудили до п’яти років позбавлення волі.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

Як стало відомо, у серпні 2023 року, перебуваючи у магазині «Сім-23» на вулиці Грушевського в Ковелі, Юлія С. викрала з полиць магазину хамон «Maestro», філе оселедця, тампони, сосиски та ковбаски на загальну суму 536,83 грн. Не розрахувавшись, волинянка вийшла з магазину.

Під час судового розслідування жінка визнала свою вину. Як пояснила, вона скоїла крадіжку, бо не мала грошей на придбання продуктів харчування для дітей.

Читати ще: Волинянина посадили на 5 років за крадіжку шоколадок із «Сім23»

Проте, як засвідчила матір злодійки, її донька веде аморальний спосіб життя, вживає наркотичні речовини, зловживає спиртними напоями, залишила трьох малолітніх дітей і вже понад два роки ними не опікується. Крім того, рішенням суду вона була позбавлена батьківських прав.

Також стало відомо, що Юлія С. неодноразово вчиняла дрібні крадіжки у різних магазинах.

Тож суд відхилив доводи обвинуваченої про існування тяжких життєвих обставин, які спонукали її до протиправної поведінки.

Читати ще: Лучанина, який обікрав АТБ на 350 гривень, посадили на 4 роки

Врахувавши, що жінка має невідбутий умовний строк за попереднім вироком, суд приєднав до нового вироку частково невідбуте покарання та призначив 5 років і один місяць позбавлення волі.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 14 Січня 2024 12:00
Дурдом! Краде мільйони - підвищення по службі! Тут - 5 років! На превеликий жаль, тільки в нас таке можливе! ЖАЛЬ!
Валентин Показати IP 14 Січня 2024 12:03
Гидко це читати. Щурі крадуть мільярдами і.......ніх....уя/нічого/ від слова взагалі. А тут 536.86грн. . Сучасну "еліту" - судді, прокурори ,чиновники різного розливу потрібно вистріляти повністю. І на цьому тлі виховувати нове покоління службовців із розумінням, що буде покарання.
Ого Показати IP 14 Січня 2024 12:56
Це просто хвора людина яка не аналізує своїх вчинків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus