USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянка – на проекті «Панянка-Селянка»

31 Травня 2015 12:04
Оксана Горох та Анна Гомонова стали учасницями шоу «Панянка-Селянка», що стартуватиме влітку на телеканалі ТЕТ. У них була лише одна зустріч і три дні, коли дівчата помінялися місцями, й Оксана Горох опинилася в Києві, а Анна Гомонова – у Жиричах, - інформує «Слово Волині».

– Я народилася у мальовничому селі Тур. Батьки мені з братом приділяли дуже багато часу. Мама старалася купити якісь речі, щоб я вирізнялася серед своїх однолітків. Я була дуже неспокійною дитиною, любила, щоб мене бачили, навіть і у школі, бувало, одночасно і хвалили, і сварили.

– Де Ви здобували вищу освіту?

– Після закінчення школи вступила у Волинський національний університет імені Лесі Українки на образотворче декоративно-прикладне мистецтво зі спеціалізацією «Художня комп’ютерна графіка». Здобула ступінь бакалавра. Вийшла заміж, народила першу дитину. Потім здобула ступінь магістра. Після цього влаштувалася на роботу в НВК с. Жиричі вчителем образотворчого мистецтва. Згодом вступила на спеціальність «Обслуговуюча праця» у Рівненський Державний гуманітарний університет. Закінчила навчальний заклад лише в цьому році.

– Але чи не хотіли б Ви стати звичайною пересічною жінкою?

– Це питання звучало і на проекті. Ні! Це не моє. Я хочу скрізь потрошку бути задіяною. Я дуже задоволена своєю сім’єю. За всі вісім років подружнього життя жодного разу не пошкодувала, що взяла шлюб саме з Володимиром. Наші взаємини побудовані на довірі. Про кожен свій крок я раджуся з ним. Вова – надзвичайно хороший тато. Діти горнуться до нього, люблять і поважають його.

– Чому Ви потрапили саме на проект «Панянка-Селянка»?

– Переглядаючи такі передачі, я хотіла побувати на місці тієї чи іншої героїні. А найбільше хотілося випробувати себе перед телекамерами.

– Організатори проекту обґрунтовували, чому обрали саме Вас?

– Мені здається, що вони хотіли в цьому проекті показати рівень художників, а також мене і Анну Гомонову як особистостей. У нас дуже багато спільного, але водночас і різного. Мені 27, їй 28 років. У мене троє дітей, у неї – жодної, але в неї – висока кар’єра і впевненість у завтрашньому дні.

– Поділіться враженнями від спілкування з пані Анною, будь ласка.

– Вона – людина самодостатня. Постійне її місце проживання – закритий комплекс у Конча-Заспі. Анна надзвичайно щира, здатна відкривати душу абсолютно чужим людям. Вона талановита художниця, відмінна модель, активна учасниця багатьох конкурсів світового рівня, фундаторка і меценатка благодійних проектів,

возить постійно дітей у Бодрум (Туреччина) на конкурси.

– Як довго Ви мали змогу спілкуватися з Анною?

– Зйомки закінчилися близько 11 години, телевізійники склали свої речі і поїхали, а я лишилася із квитком на потяг. Злякалася. Анна ніби відчула мою думку і запитала, чи не хочу провести цей день із нею. Я тільки й чекала цієї пропозиції. У той момент відчула, що ця людина йде назустріч, вона стає на рівень тієї людини, з ким спілкується. Жодного не було слова, яке б створювало між нами бар’єр.

– Якими правилами Ви керуєтеся в житті?

– Завжди до людей ставлюся з розумінням. Не вмію ображатися, дуже швидко пробачаю образи. Я не кажу, що вже досягла вершини, не хочу зупинятися, буду старатися іти далі. Але, найперше, буду думати про своїх дітей, а поки мої діти малі, маю все зробити так, щоб твердо стояти на ногах, щоб у мене була впевненість у завтрашньому дні. Проект мені дуже допоміг – я пересвідчилася в тому, для кого я дійсно дорога.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 31 Травня 2015 12:22
а що таке, на думку журналістів ВН, бути "звичайною пересічною жінкою"?сидіти вдома, без освіти і роботи, вести господарство і глядіти дітей? це патріархальне суспільство ХІХ століття, а ми уже у ХХІ!
свіжі враження Показати IP 31 Травня 2015 17:43
Подивився. Вродлива, струнка дівчина. Міс Грація. Нехай вона буде щасливою. А щойно прийшов з парку ім. 900-річчя Луцька. Гуляв з дитиною. Дим, печене сало, шашлики, смажені на гнилому хмизу. У кожній групі - 8-10 чоловік. Чоловіки пяні, заслинені, неголені, непристойні розмови в присутності дітей, молоді жінки з животами (не від вагітності!!!), з червоними від спиртного пиками, цицьки випадають з декольте і висять нижче пояса. Про чоловіків навіть мови не хочу вести. Перевівся наш брат, хоч і з величезними, як пивне барило, животами, але здрібнів морально. Навколо смог, немає чим дихати. Чудовий відпочинок! З Святом усіх "шашличників"!
коля до свіжі враження Показати IP 1 Червня 2015 10:15
повезло тобі, що ти Бред Пітт
Саме так до коля Показати IP 1 Червня 2015 23:02
Не обов'язково бути Бредом Пітом, достатньо не бути свинею і бидлом.
Лучаночка-красунечка Показати IP 31 Травня 2015 18:50
так отож....а треба займатися собою.щоб бути вродливою, гарною, як я!
Сексі Показати IP 31 Травня 2015 18:53
Ця Гомонова на Клочкову схожа.
оксана горох Показати IP 19 Червня 2015 19:54
Текст повідомлення мені так приємно що люди так гарно відгукуються про мене,що правда дехто незрозумів,я навіть не Лучанка,я звичайна сільська жінка,яка вирішила випробувати себе поза межами сільського колориту.Проекти,зйомки це насправді не легко,і аж ніяк не кайф,але я люблю такого роду труднощі.Всім дякую за підтримку та розуміння!Оксана Горох!
Анонім Показати IP 20 Серпня 2015 15:24
Який це випуск?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus