USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянка намагалася перетнути кордон з паспортом сестри

11 Жовтня 2016 09:43
Прикордонники виявили порушницю кордону, що вирішила виїхати із України по паспорту сестри, - інформує помічник начальника загону – начальник прес-служби Олег Личковський.

У вихідні дні на українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Дольськ» прикордонники Луцького загону виявили громадянку України, яка під час проходження паспортного контролю пред’явила документ, якій їй не належить.

Під час оформлення рейсового автобусу «Ковель - Іваново» у прикордонного наряду з перевірки документів виникли сумніви щодо паспорту однієї з пасажирок. Вона запевняла, що це її документ, фото в якому було дуже схоже з пред’явником. Поглиблено вивчивши паспорт по рисам обличчя охоронці кордону встановили, що документ громадянці не належить.

В подальшому 33-річна мешканка Любешівського району Волині зізналась, що взяла паспорт молодшої на 6 років сестри, але дуже схожої на неї. Їй самій заборонений в’їзд на територію сусідньої Республіки Білорусь до 2018 року.

Наразі на українку складені адміністративні документи за спробу незаконного перетинання державного кордону. Рішення винесе районний суд. Паспорт вилучили та направлено в міграційну службу для прийняття відповідного правового рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus