USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка виконала Реквієм Небесній сотні

20 Лютого 2016 13:40
Волинська поетеса виконала Реквієм Небесній сотні. Вірш, присвячений скорботним матерям, написала й озвучила волинянка, яка зараз мешкає в Києві, – Олена Ясинецька (Мороз),інформує Слово Волині.

Тільки материнське серце здатне так гостро відчути біль за сином, якого у неї відібрали. За сином, який був «і святом, і чеканням, і скарбом, і сподіванням»… Якого мама народила і виростила таким, що був здатний померти за Україну.

Увесь біль і туга материнського серця – у Реквіємі Небесній сотні.

Пісня – народна. Звучить у виконанні Олени Ясинецької та артистки Національного оркестру народних інструментів Світлани Кавки (бандура, вокал). Пані Олена та пані Світлана разом виступають у складі дуету «Спів-Буття». Цю пісню також виконують у церковному хорі під час Великого посту.

Запис здійснено на студії Павла Завади (Луцьк).

Відеоряд – Андрій Роїк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
AC Показати IP 20 Лютого 2016 14:43
Реквієм написав видатний австрійський композитор...Майдан дозволив плагіатом займатись красти чужі слова? Як не стидно,своіх слів придумати не може популістка на смерті славу собі наживає
Анатоль_ Показати IP 20 Лютого 2016 17:24
Я в шоці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus