USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинянка - переможниця фестивалю мистецтв «Закарпатський Едельвейс-2015»

17 Травня 2015 09:00
На міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Закарпатський Едельвейс-2015», який відбувався в Ужгороді 27-29 квітня, яскраву перемогу (І місце) здобула волинянка, викладач Шацької дитячої музичної школи Олеся Матяшук. Про це повідомляє «Слово Волині».

Талановита бандуристка і володарка унікального голосу представляла на заході Київський національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова, де навчається на кафедрі народних інструментів.

Десятий ювілейний конкурс зібрав у мальовничому Закарпатті понад 600 учасників з України та країн Європи. Олеся впевнено пройшла конкурсні прослуховування, виконавши під акомпанемент бандури три пісні: «Якби я вміла вишивать», «Озвуться птицями гаї» та «Запливай же, роженько весела». Коли через деякий час побачила своє ім’я в списку учасників гала-концерту, зрозуміла, що стала призером. Але про перше місце могла тільки мріяти!

Нашій землячці було надзвичайно приємно отримати таку високу оцінку від членів журі, адже судили конкурс корифеї українського та зарубіжного мистецтва. Очолювали журі директор і художній керівник хору імені Григорія Вірьовки, Герой України, народний артист України Анатолій Авдієвський та Герой України, народний артист України Мирослав Вантух.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слово Волині Показати IP 17 Травня 2015 11:15
Колеги, "не забувайте" про гіперпосилання.
ВН Показати IP 17 Травня 2015 12:18
Уважніше, воно там і було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus