USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка, постраждала в ДТП, шість років не може отримати компенсацію

12 Березня 2023 15:00
Постраждала в ДТП жінка майже шість років не може отримати компенсацію. Після аварії волинянка довгий час лікувалася, а тепер змушена судитися.

ДТП на проспекті Грушевського в Луцьку трапилася ще в травні 2017 року неподалік басейну. Водійка легковика повертала з дороги до спортивного об’єкта, не вписалася в поворот і притисла перехожу до паркану. Постраждалу госпіталізували, а водійку через два роки визнали винною в аварії, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як каже представник постраждалої, їй так ніхто й не компенсував витрати на лікування.

«Вона довго лікувалася. Травма була така, що вона страждала. Жодної шкоди не відшкодовано… Водійку було визнано винною, тому що вона вчинила наїзд на мою довірительку. Там були середньої тяжкості тілесні ушкодження. Її було засуджено до штрафу, але у зв’язку з тим, що у відповідачки двоє дітей, суд її звільнив від покарання», – коментує адвокат Микола Сорокопуд.

Оскільки цивільну відповідальність водійки було застраховано, то тепер постраждала в аварії позивається і до винуватиці ДТП, і до страхової компанії.

«Це і втрата заробітку, і матеріальні збитки, враховуючи лікування, і моральна шкода», – додає адвокат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 12 Березня 2023 15:07
Хіба наявність 2х чи більше дітей знімає відповідальність? Більше ніж впевнений що з дітьми сиділа няня поки мажорка мчала в фітнесклуб
Анонім Показати IP 12 Березня 2023 15:21
бабло переможе зло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus