USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянка просить про допомогу для доньки

24 Грудня 2014 07:00
Волинянка Парфенюк Тетяна Іванівна просить про допомогу для своєї доньки.

Жінка зазначає: ніколи не думала, що її та її дитину спіткає така велика біда.

"Доля випробовує нас вже чотири роки. Здається мені, як мамі, не вистачить ні сили, ні терпіння, але боротися і надіятись треба. У мене хвора донечка. Не знаю, до кого звертатись і хто би міг допомогти! Надіюсь, Бог не лишить мене наодинці з бідою і хворою дитиною і знайдуться чуйні люди, які підтримають, порадять і допоможуть. Серце обливається болем, коли не в силі допомогти, а дочці - вісімнадцять років - це розквіт, коли друзі, ровесники радіють життю, сміються, веселяться, здобувають освіту. А наше життя - боротьба з хворобою і хворобою, на жаль, важкою", - зазначає Тетяна.

У дівчинки - діагноз: системний червоний вовчак, тромбофлебіт, люпус-нефрит, гіпоталамічний синдром, антифосфоліпідний синдром.

Зі слів жінки, за 3,5 роки лікування в Україні хвороба прогресувала, лікувальна терапія у Києві не давала жодних результатів. З кожним днем стан дівчини погіршувався, і в кінцевому результаті лікування вплинуло на нирки, дитина не змогла ходити і опинилась в інвалідному візку.

У грудні 2013 року провели діагностику в клініці «Шаріте», у Берліні, лікарі міняли схеми лікування, оскільки були хворі нирки, тромбувалась кров, падав гемоглобін. У березні 2014 року у стаціонарі ревматологічного відділення фахівцями Німеччини запропонували нову схему лікування, яка дала чудовий результат і в червні 2014 року, при повторному обстеженні, стан дівчинки досягнув стабільності.

Наразі стан важкий, потрібно багато коштів на лікувальну терапію і придбання медикаментів. Аби хвороба не повернулась назад, потрібно боротись за кожну мить, за кожний день і кожну хвилину.

"Я сама виховую і лікую доньку, на що вкрай не вистачає грошей. Страхової медицини в Україні немає і тому медикаменти і терапія проводяться за власний рахунок. Щоб зберегти життя дитині в Україні, підключились тисячі простих, небайдужих людей, які жертвують заради здоров'я, але і цих коштів не вистачає", - говорить мати.

Враховуючи важку політичну ситуацію в Україні, сім'я опинилась на межі бідності. Кожних два –три місяці потрібно проводити повторне обстеження, коригувати лікування. На 26 січня 2015 року призначений термін на повторну госпіталізацію, на що потрібно 6 тисяч євро.

Мати просить підтримки, фінансової допомоги і взаєморозуміння.

Реквізити, куди перераховувати кошти:
Банк одержувача "ПриватБанк",
ІПН- клієнта 2318213881,
МФО:305299,
КОД ЗКПО: 14360570,
РАХУНОК: 29244825509100.
Для зарахування на картковий рахунок № 5168 7420 1300 1817
ОДЕРЖУВАЧ: Парфенюк Тетяна Іванівна.
У призначенні платежу варто вказати призначення коштів, прізвище та ім’я фіз. особи (повністю), його ІПН, номер та дату оформлення супроводжуючого документу.



Довідка:
Тромбофлебіт — запалення стінки вени із закупоркою вени згустком крові (тромбом). Найчастіше зустрічається тромбофлебіт нижніх кінцівок. Розвивається при стрептококовій та стафілококовій інфекції, уповільненні току крові, зумовленому різними несприятливими факторами (захворювання крові, пошкодження стінки судини).

Системний червоний вовча́к (Хвороба Лібмана-Сакса) — захворювання сполучної тканини, що проявляється ураженням ряду органів та систем. Хвороба виникає внаслідок порушення імунологічних процесів в організмі, при якому антитіла, що виробляються організмом, пошкоджують ДНК здорових клітин. Хворіють переважно молоді жінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мако Показати IP 24 Грудня 2014 09:26
в такой беде, в народе говорят, может без всякой рекламы и пиара выручить один человек - Игорь Палица. Я никто - ему, но слышал о нем много положительного. Не поленитесь и не опускайте руки, добейтесь встречи с ним или его людьми.
месник Показати IP 24 Грудня 2014 10:03
Та безтолку до нього і до них звертатись!!! В них своя біда, де покласти ще одну купку грошей!!!!! Я думаю що Волиняни поможуть!!! Особисто сьогодні скину по мірі можливості. Вибачайте що не багато, але від душі! Хай здорова буде!!!
мако до месник Показати IP 24 Грудня 2014 10:51
респект

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus