USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянка Тетяна Коб завершила виступ на Олімпійських Іграх-2016

16 Серпня 2016 18:39
Після перемоги над болгаркою Станимірою Петровою в 1/8 фіналу Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, боксера з Ковеля Тетяна Коб виглядала досить впевнено та "зарядженою".

У чвертьфіналі категорії до 51 кілограмів 28-річній вихованці Заслуженого тренера України Віктора Рогатіна протистояла легенда жіночого боксу, Олімпійська чемпіонка ігор у Лондоні, британка Ніколь Адамс, завдяки якій ковельчанка стала єдиною українкою, яка отримала олімпійську лізензію.

Про це повідомляє ПроКовель.

Суперниці обережно розпочали двобій і провели його досить активно. Проте, судді одноголосно присудили перемогу англійській боксерці. У другому раунді українка намагалась більше атакувати та підтискати опонентку, однак, роздільним рішенням рефері віддали перевагу Адамс. У наступній двохвилинці ситуація особливо не змінилась. Тетяна продовжувала досить потужно наступати, а британка на собі випробувала лівий джеб ковельчанки, однак це не дало результату. Роздільне рішення суддів знову було на користь Ніколь Адамс. Останній раунд Тетяна провела дуже активно намагаючись переламати хід поєдинку, однак, на думку суддів цього виявилось замало, щоб перемогти чинну Олімпійську чемпіонку. З рахунком 3:0 ((36:40, 37:39, 37:39)) перемогу святкувала Ніколь Адамс.

Звичайно, виступ на Олімпійських Іграх – мрія кожного спортсмена, а отриманий досвід є неоціненний. Тож бажаємо ковелькій боксерці нових перемог на світових рингах, адже Тетяна Коб - переможниця чемпіонату Європи у 2009 році, бронзова призерка чемпіонату світу 2010 року, восьмикратна чемпіонка України, боксер Національної жіночої збірної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кен Показати IP 16 Серпня 2016 22:04
Жаль землячки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus