USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка - найкраща медсестра України

17 Вересня 2014 08:00
Конкурс професійної майстерності медичних сестер "Ескулап-професіонал - 2014" відбувся на Черкащині.

Загалом у всеукраїнському конкурсі, який відбувся на базі Черкаського медичного коледжу, брали участь 18 медичних сестер з усієї країни – лауреати регіональних змагань, - повідомляють у прес-службі Міністерства охорони здоров'я України.

Всі учасники – медичні сестри, майстри своєї справи, два дні демонстрували свої професійні знання, уміння та навички, необхідні для надання сестринської допомоги. Змагання відбулись у три етапи: тестування, "професійна майстерність" та "хірургічна та гігієнічна обробка рук".

Перемогу здобула представниця Волинської області, медична сестра з Любешівської центральної районної лікарні, Надія Павлючик.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у липні цього року Надія перемогла у конкурсі «Найкраща медична сестра Волині 2014».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталія Показати IP 17 Вересня 2014 08:37
Молодець! Слава Волині!
Читач Показати IP 17 Вересня 2014 12:30
Але фото для найкращої медсестри підібрали просто супер.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus