USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянки у Фінляндії вдало стартували на Кубку світу

12 Грудня 2016 12:31
Волинські спортсменки блискуче почали етап Кубка світу з лижних гонок та біатлону.З 08 по 17 грудня 2016 року в місті Вуокатті (Фінляндія) проходить етап Кубка світу з лижних гонок та біатлону.

Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» делегувала на змагання двох спортсменок.

У перший день змагань 09 грудня в лижних перегонах (спринт 1,2 км) класичним стилем приймали участь дві наші спортсменки ковельчанка Юлія Батенкова-Бауман стала срібною призеркою, а лучанка Богдана Конашук на цій дистанції посіла сьоме місце.

10 грудня - в змаганнях з біатлону ( 7,5 км) Конашук Богдана виборола бронзову нагороду етапа Кубка світу, а Юлія Батенкова-Бауман посіла четверте місце.

Слідкувати за виступами наших спортсменок можна на сайті: https://www.paralympic.org

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus