USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянок номінували на спортивний Оскар-2015

23 Березня 2016 17:04
Вся Україна незабаром дізнається володарів національного спортивного Оскара, який цьогріч стане 10-м – ювілейним.

Всеукраїнська церемонія нагородження «Герої спортивного року-2015» відбудеться 8 квітня у Київському національному академічному театрі оперети.

Організатори заходу виступають Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України, - повідомляє champion.com.ua.

Серед номінантів Всеукраїнської урочистої церемонії є і волинські спортсменки.

Зокрема, у трійці претендентів на перемогу в номінації «Найкраща спортсменка року»:

- лучанка Яна Беломоіна – бронзова призерка чемпіонату світу з велоспорту-маунтенбайку (крос-кантрі);

Яна Беломоіна

- волинянка Юлія Ткач – бронзова призерка чемпіонату світу, срібна призерка І Європейських ігор з боротьби (63 кілограми).

Юлія Ткач

- Валентина Семеренко – чемпіонка та бронзова призерка чемпіонату світу (мас-старт, спринт), чемпіонка Європи з біатлону (естафета).

Також обиратимуть переможців у номінаціях «Найкращий спортсмен року», «Найкращий тренер року» «Сенсація року» «Найкраща команда року (збірна)» «Разом з олімпійцями (неолімпійські види спорту)» «Олімпійська надія України»

Довідково. Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року» – це грандіозне спортивне свято, яке щороку проходить на головних сценах країни й збирає разом олімпійських чемпіонів і призерів всіх часів, фахівців та тренерів, усіх тих, хто працює на благо українського спорту. Звання лауреатів «спортивного Оскара» присуджується спортсменам та тренерам, які впродовж року тріумфували на олімпійських та світових спортивних аренах і гідно захищали кольори національного прапору України, а також спортивним організаторам, чий внесок у розвиток вітчизняного спорту визнається найвагомішим. 10 номінацій, 10 ексклюзивних статуеток і найтитулованіші спортсмени за підсумками 2015 року, які своїми перемогами об’єднували усю країну, змушували вболівальницькі серця битись разом, пишатися й радіти щасливим митям тріумфу.

Процедура визначення найкращих з найкращих як завжди була традиційною. Після детального аналізу експертної комісії представників Національного олімпійського комітету України й Міністерства молоді та спорту відповідно до результатів виступів вітчизняних спортсменів на провідних міжнародних форумах був визначений розширений список претендентів по кожній з номінацій. Потім свою думку висловили журналісти як загальнонаціональних, так і регіональних засобів масової інформації. За підсумками їх голосування й були сформовані трійки претендентів на перемогу в церемонії.

Уже під час самої Всеукраїнської церемонії країна і дізнається своїх спортивних героїв-2015.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кость Показати IP 23 Березня 2016 20:53
Ткач давно виступае за львів та харків не брешіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus