USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянці, яка травмувалася на слизькій дорозі, необхідна допомога

8 Грудня 2016 23:39
Жителька Нововолинська Світлана Чепего отримала серйозну травму внаслідок падіння на слизькій, не посипаній пісковою сумішшю, дорозі. Жінці потрібне хірургічне втручання, на медикаменти та внутрішню кісткову пластинку необхідно зібрати біля десяти тисяч гривень, повідомляє БУГ.

Вранці 8-го грудня нововолинські дороги були більш схожими на ковзанки. Після дощу шляхи зовсім заледеніли. Через це водії маршруток, не бажаючи наражати пасажирів на небезпеку, не виїхали на дорогу. Люди дарма мерзли, чекаючи на зупинках.

Та не лише водії страждали від погодніх умов та непосипаних шляхів. Вочевидь, посипати тротуари піском до дев’ятої години ранку ніхто не збирався. Чекали, поки лід сам розтане.

Натомість для деяких мешканців Нововолинська байдужість комунальних служб обертається справжньою трагедією.

Світлана Чепего провела дитину до школи, поверталась вулицею Миру. Біля десятого будинку жінка не втрималась на слизькій поверхні дороги. Працівники ВУКГ, які були при тому, як вона травмувалася, посадили її на санки, якими щойно везла свою доньку. Хтось з них зателефонував на швидку.

“Це трапилося приблизно о 8:45. Хотіла перейти дорогу, але впала. Унаслідок падіння нога просто вивернулася та висіла збоку”, – розповідає Світлана.

Свідок цього інциденту Вячеслав Спиридонов розповів, що повторно викликав швидку. Медики приїхали приблизно через півгодини, адже дорога нагадувала скло. Чоловік прибув у лікарню, щоб дізнатися, як себе почуває Світлана. Біля цієї медустанови, каже, близько 12-ї години комунальники посипали вже сухий асфальт.

В травматологічному відділенні жінці встановили діагноз: перелом кісточок правої гомілки зі зміщенням.
У одній палаті з Світланою Чепего на лікарняному ліжку – бабця, якій 81 рік. Крім поламаної ноги, розповідає, дошкуляє і травмована під час падіння рука. Причина травматизму та ж.

До причин людської біди можна віднести і відсутність дієвого контролю за роботою комунальних служб міста зі сторони керівництва ВУКГ та посадових осіб Нововолинської міської ради. До 10:00 боковими вулицями міста проїхати було неможливо. А в центрі сипати пісок почали на годину раніше. Пішоходи та водії обурювалися неналежною роботою комунальників.

У травмпункті Нововолинської міської лікарні кількість випадків травматизму станом на 14:00 досягла 13-ти.

Світлана Чепего наразі ніде не працює, їй необхідна наша з вами допомога. Жінка надіється, що на її біду відгукнуться небайдужі люди.

Усі, хто хоче зробити свій вклад в одужання нововолинянки , просимо скидати кошти на картку “Ощадбанку” 5167 4900 0524 4921 (Світлана Чепего).

Зауважимо, у Луцьку 8 грудня через сильну ожеледицю на вулицях міста зафіксували рекордну кількість звернень до травмпункту Луцької міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 9 Грудня 2016 00:04
ви мене звичайно вибачте, але раніше через ЗМІ і оголошення просили гроші на дуже серйозні речі - важку хворобу, особливо дитини, там де потрібно було сотні тисяч збирати, а тепер... Ну що вона сирота і мати - одиночка, яка сама виховує дитину? Якщо кожен на перелом почне просити, то тоді ті, кому дуже треба, залишаться помирати... (просто моя думка)...
Вахтанг Показати IP 9 Грудня 2016 00:06
А комунальники не хотіли б допомогти?
Анонім до Вахтанг Показати IP 9 Грудня 2016 11:20
вони просто зобовязані це зробити
Василь Показати IP 9 Грудня 2016 01:54
Звичайно, жінці потрібна допомога і добре якщо хтось хто може це зробити допоможе. Але! Лікування їй повинні повернути комунальники, як і багатьом іншим. На суд, а далі або нехай відразу платять (вже), або потім виплачують кредит, який жінка має право взяти на своє лікування. З хорошим адвокатом запросто. Адвокати відгукніться!
Анонім до Василь Показати IP 9 Грудня 2016 11:23
з адвокатом так, але з нашими суддями, які ніколи не приймуть рішення проти державного органу влади - проблема.
Пф Показати IP 9 Грудня 2016 08:27
Не ведіться ви на той метод лікування! Там лікарі всім кажуть на операцію йти, щоб зробити бабло! Повірте! Минулої зими лежала мама з переломом ноги, поклали на витяжку і запросили 13 тис на якісь болти спиці, без характеристики,ше й рахунок в київ на фоп! Потратили близько 30 тисяч, бо ту конструкцію треба виймати потім, бажано через 9 місяців, але в другій вам скажуть півтора, болить вам чи гноїться, чи може кость зрослась, їм байдуже, вибивання бабосів по сроку. А лікарняний то взагалі....Не зможете ходити, пф, 2 місяці і вистачить з вас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus