USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під Луцьком через слизьку дорогу водій Honda виїхав на зустрічну та влетів у Lanos: його посадили на 2 роки

25 Березня 2024 07:16
В обласному центрі Волині судили водія, який вчинив ДТП на слизькій дорозі: за кермом авто Honda він виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим легковиком, водій та пасажир якого отримали травми.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася на вулиці Об’їзній у Рованцях 18 листопада 2022 року. Близько 23 години водій Honda Accord Роман Г. рухався в напрямку вулиці Дубнівської, однак на заокругленій у ліву сторону ділянці дороги він не врахував слизькість асфальту, втратив керування та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з Daewoo Lanos. В результаті ДТП водій та пасажир Lanos отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Читати ще: У Луцьку причіп від’єднався від мікроавтобуса та розтрощив ВАЗ, в якому була сім’я: чи покарали винуватця ДТП

Роман Г. визнав на суді свою провину. Чоловік розкаявся у вчиненому та просив суд суворо його не карати. Потерпілі свою чергою повідомили суду, що обвинувачений відшкодував збитки, тож претензій до нього вони не мають.

Про Романа Г. відомо, що він одружений, має на утриманні двох малолітніх дітей та працює водієм ДПП «Ресурс». Раніше чоловік мав судимість, одна з яких не знята та непогашена.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.286 КК України, та призначив йому покарання у виді одного року обмеження волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком такий же термін. Однак до цього вироку Феміда приєднала невідбуту частину покарання та остаточно призначила Роману Г. два роки та один місяць позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
для тупих Показати IP 25 Березня 2024 07:30
не через слизьку дорогу, а не дотримався відповідного швидкісного режиму та був неуважний й створив аварійну ситуацію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus