USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянці посмертно присвоїли звання почесної громадянки Нововолинської громади

4 Листопада 2022 20:05
Голові Нововолинського осередку Суспільної служби України Марії Карпінській посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин Нововолинської міської територіальної громади».

Відповідне рішення 3 листопада одноголосно ухвалили на сесії Нововолинської міської рад, інформує БУГ.

Марія Карпінська впродовж життя допомагала нововолинцям. Сорок п’ять років працювала медичною сестрою, понад 20 років очолювала Нововолинський осередок Суспільної служби України – єдиний у Волинській області.

Навіть у 80 років працювала задля підтримки людей, які потрапили у скрутні життєві обставини. Створила клуб інвалідів, службу самодопомоги матерям, котрі виховують дітей-інвалідів, опікувалася вояками ОУН-УПА та ветеранами війни.

Аби вшанувати пам’ять благодійниці, ще у 2020 році небайдужі мешканці збирали підписи для присвоєння їй звання почесної мешканки міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus