USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На кордоні з Польщею в мікроавтобусі знайшли ґаджетів Apple на 17,5 млн

6 Вересня 2021 08:15
На Львівщині в мікроавтобусі, який прямував з Польщі, прикордонники виявили велику партію контрабандної продукції компанії Apple.

Про це повідомляє ДПСУ.

«Більше як 2,3 тис. девайсів планував потай ввезти з-за кордону наш 35-річний краянин. Українець їхав через пункт пропуску «Шегині» мікроавтобусом Мерседес», – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що прикордонники спільно з працівниками митниці ініціювали поглиблений огляд мікроавтобуса.

Під час огляду в багажному відділені під уживаними запчастинами правоохоронці виявили заховану продукцію Apple: 775 телефонів різних моделей (нових та вживаних), 1,3 тис. навушників, 10 дисплеїв, 134 планшети, 73 ноутбуки та 40 ручок.

Як уточнюють у ДПСУ, загальна кількість нової техніки становить понад 1,7 тис. шт., уживаної – близько 600.

«Знахідки, сума оцінки яких може сягнути 17,5 млн гривень, прикордонники передали працівникам митниці. Наразі ще тривають перевірочні заходи», – підсумували у Держприкордонслужбі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus