USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни, які постраждали на Майдані, отримають допомогу

13 Червня 2016 10:15
Щойно надійдуть кошти з Мінсоцполітики, родини загиблих на Майдані волинян та краяни, які отримали тяжкі тілесні ушкодження під час акцій громадського протесту, отримають матеріальну допомогу.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 13 червня.

Директор департаменту соцполітики Волинської ОДА Оксана Гобод повідомила, що згідно з постановою Кабінету міністрів України, у 2016 році родини загиблих волинян на Майдані, які отримали звання Героя України отримають одноразову грошову допомогу в 100-кратному розмірі від прожиткового мінімуму – 137 тисяч гривень.

Торік таку допомогу отримувало 5 сімей загиблих. У 2016 році її виплатять 2 сім’ям, оскільки 1 сім’я переїхала на постійне місце проживання до Києва, де й має отримати цю допомогу, ще одна сім’я виїхала за кордон і немає можливості з ними зв’язатися. Якщо вони вийдуть на зв’язок – гроші виплатять. А ще мама одного загиблих на Майдані (Василя Мойсея) – за кордоном.

Особи, які отримали з листопада 2013 до лютого 2014 року тяжкі тілесні ушкодження під час участі в акціях громадянської непокори, отримають одноразову матеріальну допомогу в 50-кратному розмірі прожиткового мінімуму. Торік таких громадян було 5, цього року, згідно з висновками лікарів додався ще один лучанин, тож всього цю допомогу на Волині отримають 6 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus