USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни обіцяють розкласти багаття під стінами Кабміну

20 Травня 2014 10:21
Майже третина жителів Волині позбавлені можливості повноцінно харчуватися. Кажуть, що вибір у них невеликий: або купувати газові балони втридорога, або ж куховарити на багатті.

Місцеві газопостачальники стверджують, що від початку року сховища скрапленого газу в області порожні і це – проблема не лише Волині. А все через те, що уряд і досі не провів торгів із закупівлі дешевого скрапленого газу для населення, - йдеться в сюжеті ТСН.

Через відсутність скрапленого газу на сухпайку перебуває чи не кожна третя волинська родина. Селяни скаржаться, що печі на дровах є далеко не у всіх, а в мікрохвильовці не можна ні собі борщу зварити, ні картоплі худобі.

Для населення балон скрапленого газу коштує 140 гривень. Те саме паливо для комерційних потреб – утричі дорожче. Комерційним газом сховища переповнені, а от поповнити запаси дешевого палива для населення за 4 місяці держава так і не спромоглася.

Інформаційне агентство Волинські Новини вже повідомляло, що на Волині удвічі подорожчає скраплений газ.

Люди було кинулися заправляти побутові балони на газових АЗС, де скраплений газ дорожчий принаймні удвічі, але і тут дістали відмову з міркувань безпеки. У місцевому облгазі запевняють, що пооббивали пороги не одного міністерства, скаргу самому Турчинову написали, проте коли зʼявиться дешевий скраплений газ для населення, так і не дізналися.

Старенькі місцеві жителі обіцяють розкласти багаття просто під стінами Кабміну, щоб вперше в цьому році зварити собі юшку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дід Панас Показати IP 20 Травня 2014 11:06
і це літо, а що буде зимою? скажіть велике дякую майданівцям і "нинішній владі", а що буде далі?
Баба Софія до Дід Панас Показати IP 20 Травня 2014 15:51
Майданівці винуваті лиш в тому, що допустили старих злодіїв до влади замість того, щоб закріпити її за народом де-факто, а не лише де-юре,як зараз. А зимою буде новий майдан.
державі Показати IP 20 Травня 2014 11:07
Зате наша держава спромоглася про...ти Крим, розколоти країну і наробити ще кучу різного непотрібу.
Анонім Показати IP 20 Травня 2014 12:03
Зате Яника відпустили з 32 млрд.долларів...
Сказки до Анонім Показати IP 20 Травня 2014 14:19
Сказки Венского леса....
Дід Сергій Показати IP 23 Травня 2014 02:04
Щиро прошу всіх запам'ятати й переказати решті, щоб знали й не тішели себе та своїх дітей надіями. НИКОЛИ ! Повторюю (і ви повторюйте зі мною) НІКОЛИ можновладці не будуть з народом та за народ. НІКОЛИ! Яких бі ВИ не обрали!... Розумієте?!. Одна з підстав у тому, що в заможних людей зовсім інша психологія життя й розвитку самих себе та своїх родин. А мудрість каже, що жодне багатство не надбано чесним шляхом. Щоб стати багатими вони "йшли по головах і трупах" інших людей і так звикли до цього, що воно стало звичайним. Цім людям вже навіть гроші не потрібні, зрозумійте! Вони грають у гру "Хто стане першим та найголовнішим"! В цій грі вони полонених брати не збираються! Так, що жебракувати й вмирати знедоленими народові довічно! Сподіваюсь, що ви зрозуміли й запам'ятали все, що я вам довів. Тримайтеся, брати! Один за одного тримайтеся! З повагою...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus