USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині - загроза віялових відключень електроенергії

16 Жовтня 2014 08:00
Рівень пікового навантаження електромережі у вечірні години на Волині збільшився, тож керівництво «Волиньобленерго» закликають активніше працювати зі споживачами, аби не допустити віялових відключень електроенергії.

Про це йшлося під час засідання Антикризового енергетичного штабу у Волинській облдержадміністрації 15 жовтня.

Генеральний директор «Волиньоблененрго» Олександр Білець розповів, що на Волині збільшили ліміт використання електроенергії з 181 до 216 мегават. Пікове навантаження припадало на 22 годину, у вересні воно становило 220 мегават, а нині пікове навантаження перемістилося на 20 годину. У вечірній період ліміт у 216 мегават часто перевищують. Так, 13-го жовтня пікова потужність становила 265 мегават. Водночас, порівняно із минулим роком енергоспоживання зменшилося на 8%. Наразі головне завдання – зменшити споживання електроенергії у пікові години. Підприємство вже розпочало масове вимкнення неплатників.

Голова ОДА Володимир Гунчик закликав керівника «Волиньобленерго» активніше працювати із споживачами під час пікових навантажень, щоб в області не допустили віялових відключень електроенергії. З його слів, основним споживачем електроенергії на Волині є населення, але в пікові години – це промислові споживачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дід Панас Показати IP 16 Жовтня 2014 09:42
йшли в європу, а потрапили в жо... як вам і казали.
Баба Матрьона до Дід Панас Показати IP 16 Жовтня 2014 10:23
Стули пельку, Пилипе...............Через таких як сімейка Януковичів, Пшонка тай інших в т.ч. і депутатів від ПР - сьогодні нам важко, але це питання часу ! А якщо всі будуть думати так як дід Пилип і розпускати соплі то краще вам застрелитися...........................! Слава Україні !
балакун до Баба Матрьона Показати IP 16 Жовтня 2014 10:51
Воно то так. Але подивись на рила при владі, в силових органах, в судах і т.д. Нічого ж не змінилось і не міняється з "такими кадрами".
Дід Панас до Баба Матрьона Показати IP 16 Жовтня 2014 10:54
То тільки Янукович і Пшонка розікрали все, до них певно янголи були? Не крали, хабарів не брали, так, чули, чули
Корінний лучанин до Дід Панас Показати IP 16 Жовтня 2014 20:46
Діду, у вас з арифметикою не лади. Ці персони крали міліардами доларів, відчуваєш різницю. До них янголи не були, але таких масштабів грабежу УКРАЇНА ще до них не знала. ЯНУКОВИЧ вивіз живі гроші з УКРАЇНИ, це доказано розслідуванням ГПУ.
А.Н.Онім Показати IP 16 Жовтня 2014 10:00
Так самі ж говорили про встановлення бойлерів, електрокотлів. А тепер що, загроза пікових навантажень ? Так ще зими не було. А взагалі, влада лишній раз перестраховується такими заявами, бо відключати все одно будуть. Але винними у цьому треба зробити не себе, а людей. Послухаєш наших владців - так усі винуваті, тільки не вони. Ще побачите, зимою буде винуватий мороз, сніг та ожеледиця, а навесні - підтоплення і тала вода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus