USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Волиняни попрощалися з Героєм Віктором Михальчуком

5 Серпня 2015 17:47
Сьогодні, 5 серпня, Волинь попрощалася з офіцером 51-ої бригади Віктором Михальчуком, який загинув у боях під Іловайськом. Поховали Героя у селі Піддубці Луцького району. Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

Попрощатися з Героєм прийшло декілька десятків людей. Панахиду відслужили десять священників.

Скорботна колона розтягнулася на понад кілометр. Шлях перед труною встеляли квітами та кетягами калини, духовий оркестр виконував траурну музику.

Односельчани пригадують Віктора як працьовитого та чесного чоловіка, на якого можна було покластися.

«На світі мало таких чоловіків, які ведуть себе так, як Віктор. Якщо говорити про порядність та ставлення до роботи – це був перший чоловік», – розповів односельчанин Анатолій Горбатюк. Він пам’ятає Віктора ще зі шкільних часів, коли працював вчителем.

«Він був дуже добрим хлопцем і гарно вчився. Не хочеться вірити, що з життя йдуть хлопці, які є для всіх прикладом», – додав Горбатюк.

Віктора Михальчука мобілізували навесні минулого року, він був заступником командира роти 51-шої бригади. Його тіло знайшли 26 жовтня та поховали у Дніпропетровську як невідомого солдата. Ідентифікували волинянина за аналізом ДНК.

У загиблого залишилася дружина та доньки двох і семи років.

До слова, вчора, 4 серпня, загиблого Героя зустріли на Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus