USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни просять компенсувати їм витрати на обладнання електромереж

9 Грудня 2021 19:10
Мешканці області скаржаться на дії «Волиньобленерго» і нарікають на те, що мусять за власні кошти купувати обладнання і передавати його приватній компанії.

Про це йшлося під час засідання чергової сесії Волинської обласної ради.

Депутат облради Анатолій Філюк повідомив, що до нього неодноразово звертаються мешканці Камінь-Каширського району щодо надання послуг ПрАТ «Волиньобленерго».

«Найбільше звертається волинян з питань повного повернення або часткової компенсації коштів, які вони витратили на придбання об’єктів електромереж, предметів і матеріалів з подальшою передачею на баланс «Волиньобленерго», – пояснив він.

Тому депутат звернувся до голови ОДА з проханням з’ясувати, чи законно відбувається така передача об’єктів електромереж і вивчити питання повернення коштів населенню. Депутати підтримали запит колеги.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Грудня 2021 21:30
Будемо чекати відповіді бо це питання цікавить багатьох по всій тереторіі Волинської області!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus