USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни - у фіналі Чемпіонату України з пляжного гандболу

21 Червня 2015 09:00
Чемпіонат України з пляжного гандболу, який проходить у Черкасах, завершується сьогодні, 21 червня. Під час цього всеукраїнського форуму піщаного ручного м’яча представили 7 чоловічих та 8 жіночих команд. Про це повідомляє ВолиньSport.

І якщо серед дівчат представників Волині немає, то хлопці ось уже який рік дивують Україну своїми гарними результатами. Так, минулого року підопічні Ростислава Ланевича стали чемпіонами та володарями Кубка України. Цього року суперники стали маститішими та конкурентноспроможнішими.

Якщо команда «Волинь» є збірною області, то у фіналі лучанам буде протистояти збірна України на базі команди «Портовик» (Южне). Однак, про рівень волинян свідчить той факт, що за «портовиків» виступають двоє наших земляків – Юрій Шамрило та Влад Паровінчак.

Так склалося, що збірна паралельно проводить збір перед Чемпіонатом Європи з пляжного гандболу, що відбуватиметься з 30 червня по 5 липня в іспанському місті Льорет-де-Мар. Тож, в наших земляків є шанс закріпитися в національній команді й виступити на Євроарені. Додамо, шо Паровінчак є володарем 6-го місця минулорічного ЧЄ серед юнаків.

Тож, чекаємо результатів фіналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus