USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волиняни вибороли колекцію нагород на чемпіонаті з карате

9 Травня 2016 17:31
Нововолинські спортсмени вибороли нагороди на Всеукраїнському турнірі з кіокушин-кан карате. Про це інформує БУГ.

7-го травня у місті Броди (Львівська область) відбувся Всеукраїнський турнір з кіокушин-кан карате серед дітей, юнаків, юніорів та дівчат в розділі куміте, присвячений пам’яті героїв АТО.

В турнірі брали участь 180 спортсменів з різних областей України. Нововолинськ на змаганнях представили дев’ятеро вихованців клубу з Кіокушин-кан карате “Ірбіс НВ”.

Незважаючи на значну конкуренцію і досить високий рівень змагань вісім вихованців клубу стали переможцями і призерами (1 місце – Максим Власюк, 2 місце: Олександра Мелешко, Анастасія Дубенюк, Владислав Торчило; Сергій Ромашевський; 3 місце:Олесандр Міщук, Ілля Мартинюк, Богдан Новіцький.

Нововолинця Євгена Горбача відзначили кубком “За волю до перемоги”. Тренера клубу “Ірбіс НВ” Віталія Нестеровича визнали найкращим суддею турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus