USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Волиняни повернулися переможцями чемпіонату з джиу-джитсу

17 Грудня 2014 14:26
Волинська команда виборола срібло на відкритому Чемпіонаті України з бразильського джиу-джитсу 2014 року в Києві. Спортмени кажуть, що це лише початок їхніх перемог.

Змагання «Ukrainian Jiu-Jitsu 2014 Open Championship» відбулися цими вихідними в приміщенні Київського військового училища. За перемогу приїхали поборотися кілька сотень спортсменів майже зі всіх областей України, були й іноземці з Білорусі, Росії, Дагестану та Молдови.

На чемпіонаті нашу команду представляла команда з клубу Бушинкан та бразильского джиу-джитсу «Гарда». Була вона сформована з п’яти хлопців.

«Ці змагання були дуже складними, адже з’їхалися спортсмени, які мають високий професійний рівень. Втім, наполегливі тренування, сила духу допомогли нам вибороти призові місця. Звісно, усе не здійснилося б, якби не байдужі люди. Адже спортсменам складно у такий непростий час продовжувати свій ріст. Але знайшлися спонсори, які допомогли з дорогою й членським внеском у змаганнях. Дякую не байдужим волинянам, що сприяють популяризації спорту в нашому краї, зокрема, висловлюю подяку за організаційну та фінансову підтримку: Громадській організації «Волинське об’єднання підприємтсв-метал» Блащуку Євгенію Мирославовичу, директору ВМБ Ганейчуку Ростиславу Ростиславовичу, ПП «Вест-Прод» Ковальчуку Віктору та Дмитру», - розповідає інструктор з джиу-джитсу, тренер луцького клубу BJJ «Garda» Михайло Савчук, який привіз зі змагання срібну нагороду.
А вибороти її вдалося волинському спортсмену, провівши чотири сутички. Так, Михайло Савчук став фіналістом, отримавши срібну нагороду, і зайняв почесне друге місце у категорії до 82,3 кілограма серед дорослих.
Також волинські спортсмени висловлюють вітання своїм друзям з Рівного, зокрема, спортсменам з клубу бразильсккого джиу-джитсу «BJJ Rivne Team», які теж повернулися додому з перемогами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1 Показати IP 17 Грудня 2014 14:40
Молодець!!!!
юхим Показати IP 17 Грудня 2014 15:53
а шо це за страшний чувак..на фото.
А то до юхим Показати IP 17 Грудня 2014 16:26
Його всі бояться, бо надере дупу кожному)
BJJ Rivne Team Показати IP 17 Грудня 2014 17:12
Молодці! Дуже гарно відборолись на цих змаганнях!
а.с. Показати IP 17 Грудня 2014 19:27
фигня, есть в луцке и посильнее на балке (кличка белое крылышко).
Garda Показати IP 18 Грудня 2014 00:53
Нехай прийде до нас і покаже на стільки він сильніший;) або хоча б запросить )))
Т.М. Показати IP 18 Грудня 2014 07:48
Разве вопрос кто круче!? Тому кто круче - надо было самому ехать и показать "класс". А Ребята молодцы поехали и достойно выступили на Чемпионате Украины.
21 Показати IP 19 Грудня 2014 19:00
молодцы.
Спостерігач Показати IP 30 Квітня 2015 19:26
Просвітіть, будь ласка, недосвідчену у бразильському джиу-джитсу людину, а що саме означає жест рукою у виконанні Михайла Савчука на фотографії з розставленими в різні сторони великим пальцем та мізинцем? Ходять чутки, що таким жестом прийнято пропонувати вжити алкоголь чи покурити марихуану (коноплю). Якщо так, то це, як на мене, дещо суперечить вже усталеній і загальноприйнятній пропаганді спортсменами в усьому світі здорового способу життя.
Miguel de Garda до Спостерігач Показати IP 26 Липня 2015 19:06
Вам, як неосвідченому в БДД, хотів би зазначити що ця "конфігурація" пальців на одній руці або іноді на двох відразу означає (одна з версій походження) Латинську літеру "J". Це перші літери в назві Jiu-Jutsu (Джиу Джитсу)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus