USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни закупили для військових теплий одяг

5 Вересня 2014 18:32
Самооборонівці міста Ківерці клопочуться про теплий одяг для українських військових на Сході України. Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

«Відтепер наших військовослужбовців готуємо до осіннього сезону і купуємо теплу амуніцію. Звичайно, кошти і продукти довгого терміну зберігання продовжуємо збирати. В планах придбати БТР і безпілотника. Зв'язок з учасниками підтримуємо постійно», - розповідає керівник Самооборони міста Ківерці Сергій Гетьманчук.

80 військових курток закупили цими днями. Родичі військовий – учасників антитерористичної операції можуть отримати цей одяг у міській раді (місцева Самооборона має там свій кабінет-склад).

Самооборонівці, з метою військової підготовки бойових формувань на місцях, планують організувати стрілецькі навчання. Низку заходів оборонного значення розробили під час зустрічі активістів Самооборони з керівництвом району і військового комісаріату.

Інформаційне агентство Волинські Новини також повідомляло про те, що поблизу Луцька навчають добровольців. Добровольчий Український Корпус при силовому блоці Правого сектора створили три місяці тому. Зі слів активістів, про його існування раніше не хотіли афішувати, чекали перших результатів. Зараз є 10 корпусів по всій Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus