USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волиняни здобули срібло на чемпіонаті світу з тайського боксу

18 Березня 2016 20:30
Волиняни Сергій Снітюк та Роман Демчук з спортивного бійцівського клубу «Пітбулл» Луцька приймали участь в Muay Thai World Championship 2016.

Про це повідомляють представники спортклубу.

Другим у світі чемпіоном з муай тай 2016 став Сергій Снітюк.

Переможець виборов срібло.

Тренером клубу є один з найсильніших у світі бійців з Муай Тай (бронзовий призер чемпіонату світу), тріумфатор багатьох європейських турнірів, переможець міжнародного турніру «Містер К1» Богдан МОРОЗ.

Довідково.

Муай тай (тай. มวยไทย) – вид бойового мистецтва, що походить з Таїланду і практикується у багатьох частинах світу. В основі мистецтва лежить ударна техніка (удари руками і ногами). Муай тай походить від бойого мистецтва муай боран, а також має схожість з прадал сереєм (Камбоджа), летвеєм (М’янма), тамоєм (Малайзія) і лаоським боксом (Лаос). Муай тай має довгу історію в Таїланді, де є національним спортом.

Муай тай також називають «бокс восьмируких», тому що в ньому широко та різноманітно використовуються руки, гомілки, лікті та коліна (тобто вісім ударних поверхонь). Таким чином, боєць має для завдавання удару вісім «контактних точок», на відміну від двох у класичному боксі (кулаки) або чотирьох у кікбоксингу (кулаки, ступні).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
полюх Показати IP 19 Березня 2016 09:14
молодці хлопці! успіхів і натхнення в боротьбі за "золото"
Джек Показати IP 19 Березня 2016 17:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus