USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни змагалися в місцевому шоу-концерті «Битва талантів»

30 Травня 2017 21:23
На фіналі шоу «Битва талантів» визначили кращих серед кращих у Володимирі-Волинському районі й подарували призи на загальну суму 18 тисяч гривень. У змаганнях талантів взяли участь кілька сотень людей, які представили 149 номерів.

Талант-шоу «Битва талантів» відбувся цими вихідними у Володимир-Волинському палаці культури.

Організатор дійства голова ГО «Нова Ідея», фахівець Зимнівського сільського центру фізичного здоров'я населення Ярослав Кондисюк розповідає, що ідея шоу зародилася ще на початку року.
«У нас є громадська організація, яку ми заснували в 2013-му році й з того часу ми активно займаємося організацією масових заходів. Так, багато людей почали нам говорити про те, що варто починати працювати у новому напрямку. Тому на початку нового року виникла ідея започаткувати шоу подібне конкурсу «Україна має таланти». Як результат, відбулося два паралельних шоу в місті та в районі, а це 4 відбіркових тури й 149 номерів. На фінал вийшли 18 кращих із кращих», - розповів Ярослав Кондисюк.Отже, третє місце і сертифікат на 3 тисячі гривень виборов сімейний колектив «Арифметика любові» з авторською піснею «Татова колискова». Друге місце та сертифікат на 5 тисяч гривень отримав ілюзіоніст Руслан Пальшин, який продемонстрував номер з фокусами, а переможцями стали учасниці книжкового клубу «Одарка», які представили комедійний номер «А без неї ніяк».

Також журі виділили серед виступів Анну Михалюк із піснею «Аджіо», тріо бандуристок «Намисто» та виступ спортсменів Віктора Смичука і Олексія Ющука, які показали акробатичні номери зі Street workout. Ще однією яскравою особистістю стала Оксана Саганюк, яка з глини та тканини виготовляє ляльки, рівень її робіт вражає своєю красою та делікатністю. Окрім цього, вона пише й дитячі казки. Втім, через технічні причини жінка не змогла належно представити свій талант.

Переможці із колективу «Одарка» це: Наталія Дячук, Ірина Бугай, Оксана Ткачик, Ніна Гнатюк та керівник Ірина Рудь. Жінки розповідають, що девіз клубу - жінка може все.
«Нас об’єднала любов до книги та спільне бажання дарувати людям радість. Надзвичайно приємно, коли виходиш на сцену й тобі аплодують, від цього ми щасливі», - наголошує Ірина Рудь.Для фокусника, який зайняв другу сходинку в переможній трійці, це стало великою несподіванкою.
«Дуже круто, що я переміг, емоції переповнюють. Я навіть не сподівався, що займу хоча б якесь місце, тому щиро дякую організаторам за таке дійство», - ділиться враженнями Руслан Пальшин.Усі учасники шоу отримали сувеніри.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus