USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Пам'ятаємо, любимо, шануємо

14 Лютого 2015 23:23
На жаль, волинська земля вже більше року здригається від жалобних плачів. За останній рік наша Волинь втратила десятки своїх синів. І всі вони загинули не своєю смертю.

Герої Небесної Сотні, загиблі на сході назавжди залишаться у наших серцях борцями за демократичні цінності й право кожного українця на достойне життя. З будівельними касками і дерев’яними щитами учасники Майдану стояли проти спецпризначенців на головній площі країни. І вистояли. Вистояли, бо стали Героями і тепер підтримують нас на небесах.

Всі ми думали, що ці жертви будуть останніми. Однак, на жаль, вони були лише першими. Потому на волинську землю прийшло відлуння війни. Війни, яку розпочали не ми. Війни, яку продовжуємо не ми. Війни, яка нам не потрібна.

Щомісяця волинські матері ховають своїх синів. Щоразу кожен, хто чує погребальний плач, молить Бога, що це більше не повторилося. Волинські воїни, які пішли захищати цілісність своєї країни, не хотіли бути Героями. Але вони стали ними, відгукнувшись на поклик Батьківщини.

У день 14 лютого, коли українці зізнаються один одному в коханні, згадайте тих, хто захистив ваших коханих. Тих, хто віддав своє життя, щоб ви могли вільно говорити, що думаєте. Тих, завдяки кому ваші кохані спокійно сплять, не чуючи пострілів і звуків снарядів.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює співчуття родинам всіх загиблих Героїв. Кожен з них був чиїмось улюбленим сином, коханим, люблячим татом. Якщо ж ваші кохані саме в цю хвилину захищають вас в іншому кутку країни, не забудьте помолитися за їхнє якнайшвидше повернення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 14 Лютого 2015 23:42
коментар було видалено
згинь до Анонім Показати IP 14 Лютого 2015 23:44
Як ти вже дістав!
Анатоль до згинь Показати IP 14 Лютого 2015 23:46
Давайте жити дружно, хлопаки!
ЗІНА Показати IP 15 Лютого 2015 09:18
Щоб видати книгу "Небесна сотня", яку чекає суспільство до річниці пам'яті Героїв, треба було все здоров'я з'їсти. За підтримку видання висловлюю вдячність керівництву облради: Вітру С.В., Пирожику О.В., депутатам Грицюку А.П. та Зарембі Б.Й. За Чубару О.С. з внутрішньої політики ОДА дуже соромно й боляче. Адже за результат впровадження рішення влади в життя вона просто начхала... Обмежилась лише канцелярщиною з великим запізненням. пан Никитюк з департаменту фінансів такої ж тактики. Відомство казначейство теж потребує удосконалення, змін. Таких байдужих чи треба нам у владних структурах, яким смерть наших Героїв, їх пам'ять зовсім байдужа.
Н. Показати IP 15 Лютого 2015 09:22
ГАНЬБА! Сидять ті самі оборотні, Таких вже світ не видів. Ту ж книгу про Небесну Сотню Ніяк не можна видать. До крісел всі поприлипали, Байдужі сидні злісні. Знов правлять ті самі вандали Як у селі, так в місті. За носа водять – скільки кпиться Вже можна супостату? За п'ятиднівку до річниці Немає результату. Прийшла ти на Героїв крові, Чиновна рать пихата. Скільки сваволі, ліні й злові Ми будемо прощати? Чубарова та іже з нею, Яка в ОДА залізла, Верзе щоденно ахінею... А щоб ти вчора скисла! Народ надіявся на совість, Терпляче ждав на книгу... Та це гірка і нудна повість, Вам важливіш інтриги. Уже всі терміни минули, Як звечора, так зранку, То запізнились, то "забули", Одні лиш обіцянки. Знов на людину вам начхати? Всі типи різних партій І казначейство, й депутати – Один одного варті. *** То кому ж вірити нам нині? Ганьба! – покручам, владі. У "врадіївській" Україні, Куди не глянь – безладдя.
Н. Показати IP 15 Лютого 2015 09:40
Треба було пройти всі щаблі пекла, щоб домогтися видання книги про Небесну сотню. Лишилось п'ять днів, а обіцяної підтримки ще немає в друкарні. Хіба за всього 5 днів виготовляється книга? А її чекають школи, Спілка батьків Героїв "хочу жити", госпіталь. Суспільство. Книга хороша і потрібна! Як так безвідповідально відноситись до такої болючої проблеми? Звернення до казначейства, особисто до Людмили Петрівни, заступника, щоб хоча зранку завтра (понеділок) виконали перечислення на видання книги, документи ж у вас валяються давно, обіцяли триста разів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus