USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, який близько 6 років тому потрапив у ДТП, потребує допомоги

7 Травня 2020 08:00
Житель села Маньків Локачинського району Іван Курило, який близько шести років тому потрапив у автомобільну аварію, перебуває у комі – не може самостійно харчуватися, дихати та випорожнятися.

Його дружина Людмила самотужки доглядає за чоловіком. Справляється з судомами, пролежнями, проблемами з легенями і шлунком. Доводиться і самостійно знаходити гроші на медикаменти, пелюшки та памперси, яких потребує чоловік, повідомляє Район.Локачі.

Аби погодувати Івана, жінка подрібнює їжу у блендері, а потім вводить її через зонд кожні три години. Протягом цілого дня пані Людмила звільняє дихальні шляхи чоловіка від мокротиння за допомогою спеціального відсмоктувача. Не забуває і про масаж, лікувальну фізкультуру, адже тіло потребує цього.

Людмила розповідає, що часто читає чоловікові й у такі моменти помічає, що він розплющує очі, у нього йдуть сльози, іноді, стискає її за руку.

Щодо допомоги лікарів, то спеціалісти приїжджають не часто. У Івана перша група інвалідності, яку встановили не довічно, тому навідувалися, аби провести перекомісію.

Подружнє життя до цього не було легким та простим. Ще з початку спільного життя, то в Івана то у Людмили були проблеми зі здоров’ям. У жінки з 2006 року хвороба Бехтерєва (хронічне запалення хребта та суглобів). Для подружжя потрібні кошти, а пенсії по інвалідності як Людмили так і Івана – зовсім не вистачає.

Попри важку долю, миритися чи опускати руки Людмила не збирається.

Сім'я Курилів потребує нашої допомоги. Тому зробімо так, аби ця родина відчула доброту небайдужих людей.

Також, можливо, у когось залишились невикористанні предмети догляду: памперси, пелюшки й т. д..

Перерахувати кошти можна на картку ПриватБанку: 5168757389675580 – ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА КУРИЛО.

Контакти: 063 636 64 35.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus