USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин, який врятувався із палаючого будинку, помер у лікарні

9 Лютого 2019 09:47
У лікарні помер чоловік, який зміг самотужки вибратись із палаючої кімнати в будинку на вулиці 8-го березня у Іваничах.

Про це повідомляє Буг.

7 лютого о 22:27 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку на вулиці 8-го березня в смт Іваничі. За викликом о 22:32 прибула чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини № 18 з райцентру. Бійці в складі ланки газодимозахисників подали на гасіння пожежі в одній з кімнат водяний ствол.

Ліквідація пожежі зафіксована о 23:15.

Власник будинку, чоловік похилого віку Володимир Г., ще до прибуття рятувальників зміг самотужки залишити кімнату, наповнену вогнем і димом, отож лікарі госпіталізували його каретою швидкої допомоги в місцеву лікарню з діагнозом «гостре отруєння продуктами горіння».

Відомо, що чоловік 1937-го року народження перебував в реанімації у важкому стані. 8-го лютого близько 13-ої години він помер.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил технічної експлуатації електропобутових приладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus