USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин майструє установки для очищення води для військових

21 Серпня 2014 09:19
Волинянин власними руками створює установки для очищення води та відправляє їх в зону АТО, - інформують у прес-службі ОДА. Чоловік готовий і надалі допомагати військовим.

Так, мешканець селища Іваничі пропонує допомогу: він виготовляє мобільні установки для очищення води. Під час зустрічі голови облдержадміністрації з волонтерами вчора, 20 серпня, неодноразово порушувалося питання дефіциту якісної питної води у зоні АТО. Адже споживання води невідомого походження, неочищеної води з річок може спровокувати небезпечні для життя та здоров'я захворювання.

Своєю чергою, мешканець селища Іваничі, волонтер Петро Сопронюк розповів, що власними силами розробляє спеціальні мобільні установки для очищення води. Уже чотири таких відправлено у зону АТО, де вони успішно працюють. Петро Сопронюк готовий допомогти усім, хто звернеться та виготовить подібні установки для наших військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus