USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин на вкраденому авто потрапив у ДТП

9 Вересня 2016 09:54
38-річний місцевий мешканець Турійського району викрав автомобіль, на якому згодом потрапив у автопригоду з потерпілими, - інформують у прес-службі волинської поліції.

Учора, 8 вересня до Турійського відділення поліції із заявою звернувся 24-річний житель Львівської області. Чоловік повідомив, що у серпні, 38-річний мешканець Турійського району без відома взяв його автомобіль «Land Rover», який знаходився у волинянина на ремонті. Пізніше позашляховик потрапив у ДТП з потерпілими.

Нагадаємо, що 25 серпня на автодорозі «Ковель – Володимир-Волинський», поблизу села Соловичі Турійського району, позашляховик «Land Rover» на швидкості злетів у кювет.

За кермом позашляховика перебував 27-річний мешканець Турійського району. Виконуючи маневр обгону водій не впорався з керуванням та злетів у кювет, де транспортний засіб перекинувся.

Водій загинув на місці, а 38-річного викрадача транспортного засобу госпіталізували у відділення хірургії.

Тоді за фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Нині, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто Показати IP 9 Вересня 2016 10:23
24 річний і Ленд Ровер?? Хлопче, де бурштин миєш?
Зайчик до Просто Показати IP 9 Вересня 2016 10:27
може то старий ленд ровер,за пару штук,і він з 10 років на нього збирав,на єврономерах).о народ! Шо вам за діло?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus