USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин на викраденому авто спричинив ДТП за участю 4 машин

24 Липня 2015 10:51
Нетверезий ковельчанин викрав автомобіль, а згодом став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Автозлодіяправоохоронці затримали, а транспортний засіб повернули власнику.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

На лінію « 102» Ковельського міськвідділу внутрішніх справ звернувся житель Маневицького району із заявою про викрадення автомобіля «VolkswagenGolf».

Чоловік проводив будівельні роботи на земельній ділянці в селі БахівКовельського району. Зловмисник, скориставшись легковажністю власника, який залишив ключі в автомобілі, заволодів транспортом заявника та зник. Однак спритник не впорався з керуванням та став винуватцем автопригоди.

Викрадена автівка зіткнулася із трьома транспортними засобами. В результаті дорожньо-транспортної пригоди чотири автомобілі отримали механічні пошкодження.

За вчинення кримінального правопорушення правоохоронці затримали 24-річного молодика, який перебував напідпитку. Окрім того, з’ясували: зловмисник раніше був засуджений.

Слідчим відділенням Ковельського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали в порядку ст.208 КПК України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання міськвідділу. Тривають слідчі дії. Санкція статі передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з конфіскацією майна або без такої.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Авто Показати IP 24 Липня 2015 11:20
Які 8 років? Додуть 3 умовно з відтермінуванням. А слідуючий раз як напється і когось вбє то може отримає 2р колонії
Хрєн собачий Показати IP 24 Липня 2015 11:49
Авто повернули власнику???...Судячи з фоток, там нема що повертати. :)
Пішохід Показати IP 25 Липня 2015 04:47
А якби збив людину? Таких ур*дів потрібно ізолювати на тривалий термін відбування.В свої 24 роки він встиг пропити залишки мозку.Біологічне сміття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus