USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Історик з Волині написав книгу про Майдан

16 Серпня 2014 21:08
Книга з назвою "Майдан" напередодні Дня Незалежності вийшла у видавництві «Арт-студія».

Автором став відомий в Україні письменник та публіцист, історик і краєзнавець, отаман «Школи козацького гарту», доктор філософії, член Асоціації незалежних письменників Волині імені Павла Чубинського Олександр Середюк.

Про це інформують у прес-службі Музею історії сільського господарства Волині-скансену, засновником і директором якого і є автор.

У публіцистичних статтях, письменник цілком переконливо довів, що народ має право на повстання та застосування зброї для свого захисту і захисту Батьківщини. Гострі публіцистичні статті чергуються з ліричними відступами київських та волинських поетів про жертовність "Небесної Сотні". Вперше розкрита сакральність слова «Майдан» і сила героїв революції, які мужньо протистоять окупантам в країні.

Нова книга "Майдан" – це збірник публіцистичних статей на злободенну тематику сьогодення. Вона є логічним продовженням публіцистики книг автора «SOS», та «РУХ – рятуйте Україну, хлопці». Сюди увійшли статті, написані під час Помаранчевої революції та революції Євромайдану, активним учасником якої був автор. Кольорові фотоілюстрації емоційно підсилюють її зміст та фактаж історичних подій, які здивували весь світ і однозначно визначили європейський вектор України.

Книга - цікава та корисна для всіх, хто небайдужий до долі України і хто цікавиться новітньою історією нашої Батьківщини.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що волинський письменник Олексій Добко завдяки підтримці благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» видав книгу «Гнів і біль» про події 1991-2014 років, героїв Небесної сотні та ідентифікацію української нації .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
ВОНО Показати IP 16 Серпня 2014 21:15
майдан, революція гідності - які красиві слова! А що ж ми маємо в сухому остатку крім слів ? злодія олігарха поміняли на іншого злодія олігарха, судді, прокурори та інша нечисть де була там і залишилась ( а були вони біля корита ) Різниця лише в тому що одні голодранці вбивають і калічать інших голодранців під патріотичні крики господарів
увч до ВОНО Показати IP 16 Серпня 2014 21:21
Да еще и Крым прое... потеряли. Печалька...
ВОНО до увч Показати IP 16 Серпня 2014 21:26
Крим завджи був проросійським, хай тепер насолоджуються путінізацією, решті наука буде
увчТак может и юго-в до ВОНО Показати IP 16 Серпня 2014 21:40
Так может и юго-востоку надо то же самое сказать? Валите, мол, отстегивайтесь от Украины и наслаждайтесь путинизацией. И так презрительно хмыкнуть в конце... Сколько народу в живых останется!
ВОНО до увчТак может и юго-в Показати IP 16 Серпня 2014 21:49
коментар було видалено
Virji до увчТак может и юго-в Показати IP 17 Серпня 2014 14:41
Ты берешь на себя право говорить кому-то остегивайтесь .Кто-ты такой? Без востока , запад Украины ни США ни Европе не нужен.У ЕС своих нахлебников хватает. И что будем делать...... опять на майдан?
увч Показати IP 16 Серпня 2014 22:06
коментар було видалено
ВОНО до увч Показати IP 16 Серпня 2014 22:15
есть такая вещь как формальная логика, в Крым тоже войска РФ не входили, а были *вежливые люди* в камуфле, а потом о чудо!!! рехферендум под стволами автоматов незалежность и как результат присоединение к РФ, второй раз такое уже не прокатило хотя в планах была уже ОНР (Одесская Народна Республика) с плавным слиянием в Новоросию прихватив по пути и Николаевщину с Херсонщиной да Днепропетровщину с Харьковщиной, НЕ ВЫГОРЕЛО у ботоксоносца, план *Барбаросса* кремлеского разлива постигла судьба его предшественнника
Анонім до ВОНО Показати IP 16 Серпня 2014 22:26
Слушай, дружище, ты что-нибудь кроме украинской прессы читаешь? Откуда столько хлама у тебя в голове? И опять же, где подтверждения-то? Привыкай, обвиняешь-обоснуй. Иначе такое словоблудие тебя когда-нибудь крепко поведет.
ВОНО до Анонім Показати IP 16 Серпня 2014 22:37
не было *вежливых людей*? или может в Одессе не начиналось по проверенному сценарию ? вспомни майские события! если бы не прижгли огнем заразу ща и Одесса лежала в руинах, а так малой кровью сберегли мир. Народ стадо и идет за тем кто имеет харизьму не задумываясь чем все кончится. Майдан и Лугандония два ярких примера когда глупость и доверчивость толпы приводит к серьезным проблемам глобального масштаба, первый открыл ящик Пандоры ослабивший государство - вторые купились на обещание *светлого путинского будущего* забыв шо коммунизм они уже строили
увч до ВОНО Показати IP 16 Серпня 2014 22:50
Думаешь спасли мир в Одессе? Теперь ЭТО так называется? Некислую цену заплатили, да. Правда, боюсь, что это не спасение мира, а отсрочка очень большой беды. Не думаю, что одесситы ту историю вспоминают со слезами благодарности власти за подаренный мир и уют. Украина поражена раком, а от него прижигания не помогают. Хорошо, если ошибаюсь.
ВОНО до увч Показати IP 16 Серпня 2014 23:17
тут нельзя было жадничать, вот вы пожадничали да поторопились с ДНР да ЛНР и как результат плохо и вам и нам, а не дай бог еще ОНР так было бы в разы хуже
Еліта Волині Показати IP 16 Серпня 2014 22:19
http://s001.radikal.ru/i193/1408/cb/30aaa096f00c.gif
длш до Еліта Волині Показати IP 16 Серпня 2014 23:57
Ворюга ваш Путин, воспользовавшийся тяжелой ситуацией в Украине... Это о нем басня Л.Каганова... Л.Каганов 06 марта 2014 ШАПКА Пока сосед в домашних тапках смотрел по телеку футбол, я у соседа сп...ил шапку и с нею в комнату ушел. Она далась мне как награда, как главный призовой билет. Мне эту шапку было надо последние пятнадцать лет! Я слишком долго жил обсосом, в карманах у меня дыра, и на меня смотрели косо соседи со всего двора, дворняжки не давали лапку... Но нынче — зацените, эй! Я тот, кто может сп..дить шапку, не заработав пиз..лей! Мне снова стало чем гордиться! Я снова строен и высок! Свои встревоженные лица не суйте в мой дверной глазок! Вы ждете от меня ответа? Не скрою: очень рад, друзья, что кто-то сп..дил шапку эту. Но кто сказал, что это я? Она не то, чтоб прямо Гуччи, но у меня мотив иной: для шапки будет только лучше, когда она теперь со мной! А вдруг сосед её на сраку надел бы вместо головы? А вдруг бы в ней устроил драку, и пострадали лично вы? И прочих аргументов тыща, я рассудителен и зол... Но не дадут ли по еблищу когда закончится футбол?
ВОНО до длш Показати IP 17 Серпня 2014 06:44
це про Крим, чи як ???
поліщук Показати IP 17 Серпня 2014 08:02
Приберіть ту колонку з коментарями. Двоє слабоумних під різними ніками змагаються в дурості, а діти читають. І кому воно тре?
ВОНО до поліщук Показати IP 17 Серпня 2014 09:00
ваша логіка - діти читають? та ще й думають? який жах!!! краще б в генделик сходили за пивом
ВОНО Показати IP 17 Серпня 2014 08:57
Путін вже затикає рота своїм, тепер наша черга? Я завжди здогадувався що майданні активісти в душі диктатори і і їхні крики про свободу та *революцію гідності* то ширма , головне для них тепле крісло в хлібному кабінеті
ВільНий РаДіКал Показати IP 17 Серпня 2014 11:52
блін... ті ватні троллі вже задрали... модератори! Модеруйте!!!!!
Віка Показати IP 17 Серпня 2014 12:07
Дуже хочу придбати таку книжку, де її можна купити?
Анонім до Віка Показати IP 17 Серпня 2014 12:28
На Брищі разпродаж...
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Серпня 2014 12:47
Та не брешіть! В с.Брищі звозять сміття з м.Луцьк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus