USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин під час сварки ледь не зарізав знайомого

18 Травня 2021 15:57
Волинянина судитимуть удесяте – за те, що мало не зарізав знайомого.

Про це повідомляє прокуратура області.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури затвердили і скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про заподіяння 42-річним жителем селища Люблинець Ковельського району 46-річному односельцю тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 121 КК України).

Слідство вважає, що ввечері 20 березня 2021 року дев’ять разів до цього судимий нетверезий чоловік, перебуваючи в оселі потерпілого, під час сварки ударив господаря помешкання у груди ножем, який приніс із собою.

Завдяки вчасно наданій медичні допомозі потерпілий вижив.

Його ж кривдник невдовзі постане перед судом удесяте.

Зауважимо, що санкцією ч. 1 ст. 121 КК України за умисне тяжке тілесне ушкодження передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus