USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинянин підпалив квартиру вагітній жінці

25 Серпня 2016 10:29
Зловмисник підпалив знайомій квартиру на вулиці Гагаріна у Нововолинську. 18-річна мешканка квартири на вулиці Гагаріна, яка перебуває на сьомому місяці вагітності, отримала опіки й звернулася за медичної допомогою до центральної міської лікарні.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Так, сьогодні вранці 30-річний місцевий мешканець під час сварки підпалив 18-річній знайомій квартиру. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Сьогодні, 25 серпня, близько 5 години ранку до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшла заява 18-річної місцевої жительки. Вона повідомила, що під час сварки знайомий підпалив її квартиру.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Нововолинського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що між постраждалою та 30-річним візуально знайомим чоловіком виник конфлікт.

Під час сварки гість облив кімнату паливо-мастильними матеріалами й підпалив їх. Вогонь знищив і пошкодив у помешканні речі. Постраждала також і 18-річна господиня. Вона звернулася за медичної допомогою до центральної міської лікарні.

Медики діагностували термічний опік лівої стопи. До слова, постраждала перебуває на 32 тижні вагітності.

Працівники карного розшуку оперативно знайшли зловмисника. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 25 Серпня 2016 11:27
Дебілів все більше і більше . Ну і дівки зараз у 18 років вже родять потім так і живемо треба ж голову не відключати якщо чешеться
Ну до Петро Показати IP 25 Серпня 2016 12:58
так це ж зараз активно телебачення пропагує і навіть настійливо рекомендують народжувати не в 18р, а в 16р, канал СТБ цим безсормним малолітнім телицям "проЄк" присвятив і кождного тижня показують таких "звІзд" як приклад для інших.
Лора Показати IP 25 Серпня 2016 12:52
Ненормальних вистачає - погоджуюсь. А от народжувати у 18 років - це нормально. Поки дівчата молоді і ЗДОРОВІ - народжуйте і по-більше))). Бо поки зробити кар'єру і дозрієте морально може бути пізно, бо заробите болячок. Раджу! Поки мама молода, то й бабуся не стара))) то ще й допоможе)))
Тиць до Лора Показати IP 25 Серпня 2016 14:36
триндиць - а вони народжують собі чи молодій бабусі "подаруночок"? "Бабуся" своє відбула і має право поки ще молода пожити для себе, а не впрягатись по новому колу. А народжувати треба, коли вже мізки працюють на повну, а не лише інстинкти, щоб усвідомлювати, що дитина це не лише "мі-мі-мі" фотки в соцмережах, красиві колясочки, одяганочки, іграшки, а й відповідальність і праця і матеріальні затрати. А щоб болячок не нажити, то не треба бухати, курити, балуватись наркотою та не розставляти ноги перед ким попало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus