USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин представлятиме Україну на Чемпіонаті Європи з кіокушинкай карате

29 Лютого 2016 18:47
Вихованець Волинської обласної ради ВФСТ «Колос» Тарас Глущук на Чемпіонаті України з кіокушинкай карате, що відбувся 26-27 лютого 2016 року в місті Житомирі, завоював срібну медаль.

Про це повідомляють у прес-центрі Волинської обласної ради ВФСТ «Колос».

Таким чином Тарас отримав можливість представляти Україну на Чемпіонаті Європи, що відбудеться 13-14 травня 2016 року в місті Тбілісі (Грузія).

Додамо, що днями в обласному академічному театрі ляльок відбулося відзначення спортсменів, тренерів з олімпійських та не олімпійських видів спорту, спорту інвалідів, підведення підсумків за результатами виступів спортсменів у всеукраїнських, міжнародних та обласних змаганнях за 2015 рік.

Серед нагороджених – представники фізкультурно-спортивного товариства «Колос», вихованці обласної СДЮСШОР «Олімп», члени збірної команди України Марія Повх, Юрій Вандюк, Андрій Рибачок, Богдан Чабан, їх тренери - Заслужені тренери України Тарас Шевченко та Федір Семенюк.

Серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл обласну СДЮСШОР «Олімп» (директор Шевченко Т.Ю.) нагороджено Кубком і Почесною Грамотою за І місце, обласну ДЮСШ «Колос» (директор Руднік О.А.) – за ІІ місце.

Тренерам товариства Роману Повху та Ользі Мухаметаліній вручені посвідчення «Заслужений тренер України».

Волинська обласна рада ВФСТ «Колос» АПК України відзначена Кубком та Почесною грамотою за перше місце серед фізкультурно-спортивних товариств та відомств області.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus