USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин руками «читає» людей

17 Травня 2015 17:38
50-річний Володимир Денис із села Носачевичі Рожищенського району працював землевпорядником, тепер хазяйнує на своїй землі, тримає господарку. Як каже: «Я такий, як і всі – люблю танцювати, співати, особливо свою улюблену «Синий иней». Словом, простий працьовитий селянин. Але півроку тому з ним стався незвичайний випадок, що перевернув його життя, - про це пише Вісник+К. Наразі чоловік, отримавши певні вміння, хоче лікувати людей, однак практичних знань для цього ще не має.

На свято Миколая Володимир, розповідає, несподівано прокинувся серед ночі, ніби хтось його підкинув. Розплющив очі – ікона, яку кілька років тому подарували на день народження, засвітилася. Не йняв віри цьому, перехрестився, прочитав «Отче наш». Трохи злякався такого незвичайного світла, збудив дружину. І раптом відчув, що його руки мають якусь незрозумілу силу, ніби пробіг струм. Через деякий час, переконує, «ікона чотири рази стукнула» – що це означає, не збагне. А наступного дня після того незвичайного світла від образа поїхав у Ківерці на базар. Спілкувався зі знайомими, торгував. Закортіло випробувати свою дивну силу.

– Одній жінці кажу: «Дайте, я вас «почитаю», – розповідає балакучий Володимир. – А вона дивується: «Як?!» – «А отако руками – чик-чик-чик, – відповідаю. – У вас операція була, шум серця». Вона мені суне 200 гривень. Я кажу: «Ви що?! Не треба мені ваших грошей!» Приїжджаю з базару, якраз сусідка прийшла. Кажу, що маю силу в руках. А вона: «Яке мені коліно болить?» «Почитав» її – відповів, яке, ще й відчув, що у неї шлунок хворий. Покликала своїх дітей, і їх «побачив». А коли виробляв собі візитки, та жіночка зацікавилася: «Ви що, на комп’ютері діагноз ставите?» – «Ні, відчуваю біотоками, ніби рентген». «Почитав» – а у неї загиб матки.

Володимир Денис сподівається, що зовсім скоро відкриє свій кабінет у райцентрі Рожище, адже дуже хоче, щоб хворі лікувалися не «хімією», тобто таблетками, а дарами природи. Коли прийде пацієнт, руками «почитає» його організм, встановить діагноз і підкаже, які трави допоможуть при захворюванні. А це дізнається у «Столітнику довголіття», який купив кілька років тому. Швиденько виносить цю книжку нам. Бачимо, що в ній уже безліч поміток.

– Треба багато читати, тому й роблю собі закладки, щоб набути досвіду, – пояснює. – Наприклад, варикоз ніг, – швиденько гортає сторінки, – корінь лопуха настояти на горілці тиждень, щоб рідина стала коричневою. Лягаєте спати, натираєте – і вени ховаються. А таких рецептів тут багато, аж на 700 листків! Ще після школи я закінчив у сільськогосподарській академії ветеринарну медицину – ото усі мої знання. Тому треба вчити анатомію, хоча розташування внутрішніх органів знаю.

Володимир зізнається, що люди йдуть не щодня, мало про нього знають. Прийняти може лише п’ять пацієнтів, тоді мусить відпочити, бо, каже, це забирає багато енергії. Лікує у будні до заходу сонця. Нашу розмову слухав сусід – запевнив, що Володимир «читав» його дружину та дітей, і діагноз виявився правдивим. У незвичайні здібності чоловіка вірить і його дружина, щоправда, їй не до душі поголос про його дар. Попросили Володимира Дениса показати і нам, як «читає» організм людини, але чоловік культурно відмовив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 17 Травня 2015 17:56
Може в телевізор його треба. Кашпіровський багатьох вилікував. Але взагалі в ветиринарів важке життя було раніше. Це можуть бути і наслідки вільного доступу до спирту вминулому.
Анонім Показати IP 17 Травня 2015 19:55
Якщо такі "лікарі" будуть "читати" людей, та ще кабінети їм дозволять відкривати , то це кінець людству
109 Показати IP 17 Травня 2015 20:26
Але вже й бредовня! Такі як на лічать, то до швидкої можеш і не встигнути.
оля до 109 Показати IP 17 Травня 2015 21:28
А щодо "швидкої,"то там такі лікарі-хай Бог боронить-на той світ таки швидше допоможуть піти,бо в них всього нема,та щей нема бажання і за сало вивчилися.
Олег Показати IP 17 Травня 2015 23:07
Людина відчуває силу, з роками прийде вміння. Лікувати не треба, головне поставити діагноз. Завжди ходжу паралельно до кількох лікарів, допомагає встановити діагноз, а лікуватися не складно.
ната Показати IP 18 Травня 2015 00:04
Ото дають, вас значить близький.
Анальгін Показати IP 18 Травня 2015 08:44
А наші шановні лікарі тільки вміють перше кишеню наставляти, а потім лікувати і дорогі медикаменти виписувати (про українські вітчизняні медикаменти забувають, ми ж " патріоти кишенькові" і не будемо брати хабарів). Ми тримаємо курс в ЄС !!!
Односельчанка Показати IP 24 Травня 2015 18:16
Я особисто знаю цього "лікаря". Раніше він працював в сільській раді землевпорядником так напродавався землі, що за одну ніч мусив переписати все майно на дружину, коли приїхали до нього з силових відомств роздівався наголо на подвірї, завезли в Ліпіни - так він отримав першу жовту картку. Потім влаштувався в Червоний хрест - прокрався в результаті нова машина і друга жовта картка щоб не загребли в тюрму з конфіскацією. Тепер шукає нових шляхів заробітку. Якщо маєте розум не викидайте гроші на такого лєкаря
лариса Показати IP 3 Листопада 2015 20:59
А можна якось звязатись з цим дятьком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus