USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин самотужки затримав злочинця. ФОТО

9 Квітня 2015 18:14
Відважний вчинок мешканеця Ківерець Юрія Скочка заслуговує на повагу. Так, сьогодні, 9 квітня, близько 4-ої години ранку затримав і знешкодив грабіжника. У затриманого виявили багато речей і валюти, а також наркотичні речовини у великій кількості.

Нічний грабіжник приїхав опівночі на таксі з обласного центру. Пограбував, вочевидь, декілька осель. Однак тішитися награбованим добром йому довелося недовго. Зловмисника, хоч і не відразу, проте наздогнав і самотужки знешкодив місцевий житель.

Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Упіймати грабіжника, який зник у пітьмі, виявилось не так і просто. «На наших вулицях давно ходили чутки, що хтось ходить оглядає будинки, і навіть його помічали вночі на території приватних осель. Та й вулиця Залізнична погано освітлена. Почувши дивні звуки, ми з батьком вийшли на подвір’я й побачили сліди зламу горища і крадія, який утікав. Обійшовши паралельні вулиці, нікого ми спочатку не знайшли», - пише Юрій Скочко на своїй сторінці у соцмережах.

Хлопець вирішив продовжити пошуки сам, і недарма – помітив і затримав злодія неподалік Ковельського переїзду за магазином «Вікторія».

«Прикмети я знав: чорна шапка з трьома білими смугами, темна балонова куртка, спортивні штани сірого кольору з чорними смугами, мав рюкзак на плечах, середньої статури низького зросту, приблизно метр шістдесят. Прикмети вказав мені мій тато. Він, почувши звуки на горищі, відразу пішов перевірити. І, відкривши вікно, побачив злодія, який втікав. Також було зірвано замок на горищі та відкриті двері», - розповідає Юрій.

Чоловік продовжив пошуки і побачив схожого за прикметами незнайомця. Після затримання, Юрій Скочко викликав міліцію і слідчо-оперативну групу.

Зі слів хлопця, під час обшуку виявили інструменти: ключ і викрутку, ще була каструля невелика, низка ключів від замків (можливо, квартир обкрадено було багато), банківські картки, іноземна валюта США, мобільний телефон Леново, запальничка і цигарки, а, найголовніше, були наркотичні речовини в великому обсязі.

Стало відомо, що нічний грабіжник прибув близько опівночі в Ківерці з Луцька на таксі «Козачок» (показання таксиста долучено). Таксист повідомив, що замовник вийшов біля кафе «Дубок».

Злочинець затриманий. Це - житель міста Луцька, 1979 року народження. Був засуджений і неодноразово притягувався до відповідальності за пограбування. На разі здійснюються слідчо-оперативні дії, відкрита кримінальна справа за трьома статтями, свідки опитуються.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 9 Квітня 2015 21:04
"Злочинець затриманий. Це - житель міста Луцька" - схоже якраз навпаки. Житель Лугандона - занадто багато їх тут у нас тепер, звикли красти як в себе вдома.
Санчез Показати IP 9 Квітня 2015 22:51
"Притягувався неодноразово"То розстреляйте та й усе- людина не виправилася...Я вважаю попав раз - відсидів , другий раз-розстріл...навіщо кормити урода, який потім вийде і знову наробить нормальним людям біди?
до Санчез Показати IP 10 Квітня 2015 12:00
а на наступний раз ще й когось уб"є слабе на голову... життя забрати може лише Той Хто його дав, сам Бог, а от посадити на довічне вже з другого разу цілком можливо...
коломбо Показати IP 10 Квітня 2015 13:03
Що взагалі робить теперешне керівництво МВС,біля там таму машини відкривають,бандюги собі спокійно займаються своїми грязними справами,а менти звітують що все вних під контролем???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus