USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин вдарив співмешканку палицею по голові, жінка померла

28 Травня 2020 22:24
На Волині під час вживання спиртних напоїв чоловік вдарив співмешканку палицею, після чого вона впала та вдарилась головою об край ванни. На жаль, наступного дня жінка померла у лікарні.

Про це стало відомо з ухвали Шацького районного суду Волинської області.

Під час суду встановили, що 22 серпня минулого року обвинувачений перебував в стані алкогольного сп’яніння за місцем свого проживання. Так, під час спільного вживання алкоголю в нього виник конфлікт з співмешканкою, під час якого він вдарив жінку палицею по голові. Потерпіла впала та вдарилася головою об край ванни. Наступного дня жінка померла у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради».

Згідно висновку експерта причиною смерті жінки стала закрита черепно-мозкова травма з гематомами та розвитком набухання і набряком головного мозку.

Під час дачі пояснень з приводу обставин отримання тілесних ушкоджень його співмешканкою обвинувачений розповів, що протягом кількох тижнів до злочину у нього з померлою виникали конфлікти, оскільки вона стала зловживати спиртними напоями та не могла нікуди працевлаштуватися. Під час спільного вживання спиртних напоїв він став систематично її бити. З його слів, в день злочину він вдарив її в обличчя, після чого жінка впала та вдарилась головою об підлогу. Після того, як вона піднялася, чоловік продовжив наносити їй удари.

Відзначимо, що в судовому засіданні прокурор подав письмове клопотання про продовження строку запобіжного заходу тримання під вартою щодо обвинуваченого на 60 днів, яке суд задовольнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus