USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин з роти «Шторм» отримав високу державну нагороду

30 Червня 2015 08:00
Сержант Олександр Маслов з Нововолинська отримав високу державну нагороду - орден «За мужність» ІІІ ступеня. Про це повідомляє Нововолинськ діловий.

Рота «Шторм» привітала побратима у Фейсбуці:

«А у нас свято! Трьох наших бійців нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня.

Заступник командира роти «Шторм» старший лейтенант Володимир «Фагот» Бабенко, сержанти Олександр Маслов та Василь «Ваха» Півень отримали нагороди за бойові заслуги з рук міністра МВС Арсена Авакова.

Минулого року хлопці мужньо і хоробро воювали у складі батальйону «Донбас», за що й були відзначені високими державними нагородами. І хоч наказ про нагородження був підписаний Президентом ще у березні, урочиста церемонія вручення відбулася 26 червня, напередодні Дня Конституції.

Окрім «штормівців», нагороди отримали ще близько півсотні українських воїнів.

Василь «Ваха» Півень: «Отримуючи нагороду, відчув гордість. Щоправда, багатьох хлопців, які гідні цього ордену, не нагородили…»

Володимир «Фагот» Бабенко: «Нагородили за наші бойові дії впродовж літа 2014 року. Зокрема, за визволення Попасної, Лисичанська, за інші операції. Хочу підкреслити, що є більш достойні наші бойові побратими, які заслуговують на цю нагороду. Ті, які загинули. Мабуть, це ще й для них ці нагороди», - йдеться у дописі.

Під час церемонії міністр МВС Арсен Аваков зазначив, що незабаром і МВС і Національну гвардію України чекають великі зміни.

Володимир «Фагот» Бабенко: «У зв’язку з майбутніми змінами міністр сказав, що дуже розраховує на нас, що буде прислухатися і шукати допомоги у нас. У Нацгвардії буде більше повноважень, вище грошове забезпечення, але й більше відповідальності. Тому відчуваєш відповідальність за справу, якій довелося присвятити тепер життя».

Рота Шторм А у нас свято! Трьох наших бійців нагородили орденами «За мужність» ІІІ ступеня. Заступник командира роти ШТО...

Posted by Рота Шторм on 29 Июнь 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus