USD 39.60 39.85
  • USD 39.60 39.85
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.70 9.86

Волинянин здобув срібло на відкритому чемпіонаті Львівської області зі стрільби з лука

3 Грудня 2023 16:52
Волинянин здобув нагороду на Відкритому чемпіонаті Львівської області зі стрільби з лука серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату.

Про це повідомили у Центрі з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт. Волинь».

У змаганнях зі стрільби з лука, які стартували у Львові 2 грудня та триватимуть два дні, взяли участь волинські спортсмени. Серед них – Микола Чабанчук, Іван Голінчак та Сергій Цуман, який у підсумку виборов друге місце та здобув особистий кубок.

«В мене була давно мрія мати особистий кубок, з командою їх було чимало, і медалей багато, а саме кубка не було. Мої результати в кваліфікації стабільні – 256 та 257, але ще можуть бути кращими. У спарингу у Волинському дербі я переміг з рахунком 6:0 у Миколи Чабанчука (представник Волинської області, – ред.).

Читати ще: Лучани здобули 7 медалей на ЧУ зі стрільби з лука

У півфіналі мені дістався найсильніший спортсмен-стрілець паралімпійської збірної Руслан Цимбалюк. Боротьба була запекла, то він був попереду, то я наздогнав. І ось моя перемога 6:4, в яку я не вірив, але надіявся, що зможу, і дуже цього хотів. Руслан хороший спортсмен і сильний, буду за нього вболівати наступного року, коли він виступатиме у Франції на Паралімпійських іграх. Бажаю, Руслане, тобі золотих медалай у Франції. І в фіналі я поступився з боєм рахунком 7:3», – написав Сергій Цуман у мережі.

До слова, це вже третє срібло, яке волинянину дісталося за змагальний 2023 рік.

Спортсмен подякував за настанови своєму тренеру Євгену Макару, Олегу Дучимінському, а також Майї Москвич, яка заснувала клуб стрільби з лука «Луцькі соколи» та стала прикладом для наслідування.

Читати ще: Волинянка виборола золото на міжнародних змаганнях і повернулася на фронт. Інтерв’ю з Майєю Москвич
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus