USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянин здобув срібло та бронзу на Кубку світу з пауерліфтингу

3 Квітня 2021 07:58
З 22 по 28 березня у м. Манчестер (Велика Британія) проходили змагання за Кубок світу з пара пауерліфтингу. На них прибуло 106 представників з 22 країн світу.

Про це повідомляє Ковельська міськрада.

На цьому престижному світовому форумі спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату Національна паралімпійська збірна України посіла друге місце за загальною кількістю нагород.

Здобуток наших атлетів – 10 медалей, з яких 2 – золоті, 6 – срібних, 2 – бронзові. А вінничанка Мар’яна Шевчук встановила рекорд світу у ваговій категорії до 55 кг. На її рахунку – 132 кг!

Дві медалі в скарбницю збірної додав і ковельчанин Юрій Бабинець. У командних змаганнях він разом з луганчанкою Наталією Олійник та одеситом Костянтином Панасюком посів друге місце, в особистому заліку у ваговій категорії до 80 кг отримав бронзу.

Підкорення штанги вагою 176 кг дають великі шанси Юрію на участь у XVI літніх Паралімпійських іграх, що відбудуться з 23 липня по 8 серпня в м. Токіо (Японія).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus