USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин звинувачує службу у справах дітей в незаконних діях

5 Липня 2016 09:27
Зі словами звинувачення щодо роботи служби у справах дітей звернувся громадянин Ківерцівського району до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика під час особистого прийому громадян.

Громадянин зауважив, що двічі звертався до чиновника з письмовими зверненнями здійснити реорганізацію служби у справах дітей. Аргументував він це тим, що справа мешкакнки Ківерець розглядалася упереджено і з боку правоохоронних органів, і судів, і також вищезазначеної держслужби, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Мова йде про підсудну Табенську, яку засудили за спробу продати свою дитину. Після викриття такого наміру суд позбавив жінку батьківських прав. 9 березня 2016 року її дитину працівники соцслужб внесли у список тих, які потребують всиновлення.

Протягом 2 тижнів одна охоча регулярно відвідувала її, а вже 25 березня держслужби винесли рішення про те, що всиновлення відповідає інтересам дитини. Однак захисник пані Табенської подавав кілька апеляцій і з приводу позбавлення жінки батьківських прав, і з приводу того, що суд не дозволив їй в онлайн-режимі відвідати засідання.

Саме такого засідання, під час якого суд видав рішення віддати дитину саме цій сім’ї. Власне, це стало причиною, що процес всиновнення відклали аж до 20-их чисел червня. Минув лише тиждень відтоді, як дитина живе в новій родині.

Натомість голова ОДА , переглянувши усі представлені документи, зокрема і рішення всіх судових процесів у цій справі, зауважив, що не бачить ніяких порушень закону з боку служби у справах дітей. На це обвинувачувач пообіцяв подати кілька судових позовів про правоохоронних органів з приводу не компетентності осіб, які фігурують у цій справі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 5 Липня 2016 22:35
хай пише скарги у колгоспну пральню! Цю паразитку не тільки позбаляти батьківських прав - її четвертувати треба за такі дії!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus