USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянина, який ґвалтував падчерку та хотів втекти до Росії, взяли під варту

15 Січня 2021 13:02
Волинянина, який підозрюється у зґвалтуванні неповнолітньої, затримали у Сумській області 14 січня, коли він намагався незаконно потрапити до Росії.

Чоловік рік перебував у розшуку за підозрою у злочинах, передбачених ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Слідчі Ковельського районного управління поліції встановили, що 43-річний уродженець Камінь-Каширського району неодноразово вчиняв злочини щодо 10-річної дочки його співмешканки, поки та була на заробітках. Коли жінка повернулася додому, неповнолітня розповіла про те, що сталося. Слідчі призначили низку експертиз, результати яких підтвердили правдивість свідчень неповнолітньої.

Усвідомлюючи загрозу кримінальної відповідальності за вчинені злочини, чоловік переховувався від поліції майже рік. Під час розшукових заходів правоохоронці встановили, що зловмисник тривалий час перебував у Києві, згодом, з метою виїхати в іншу державу, він переїхав на територію Сумської області.

Вчора правоохоронці спільно із прикордонниками затримали зловмисника на одному із пунктів перетину кордону. Заступник начальника управління карного розшуку Володимир Піддубний зазначив, що розшукати особу вдалося завдяки неперервній кропіткій роботі поліції та інших служб: «З моменту оголошення його у розшук слідчо-оперативні заходи не припинялися, завдяки злагодженим діям поліції та прикордонникам, кропіткій та ретельній роботі зловмисник нині затриманий. За вчинене йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі. Рішення прийматиме суд».

Сьогодні, 15 січня, йому вже обрано запобіжний захід - 60 діб тримання під вартою.

Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Козак Показати IP 15 Січня 2021 13:40
Дивно Камінь-Каширський, думав, що гвалтівник як завжди з Нововолинська.
777 Показати IP 15 Січня 2021 15:24
Опять Россия,жить без нее не можете? Этот мудак,наш украинский извращенец,тут и должен висеть за я ......а
123 Показати IP 15 Січня 2021 15:41
Чим та дурепа думала, коли фіг знає з ким залишала дитину і звіздувала за кордон? Це їй чесання в одному місці мозги відключило? Позбавляти прав треба таких мамаш, хай краще в інтернаті росте ніж з такою горе-матір'ю!! Але взагалі - хороша життєва ілюстрація, бо зараз багато курок думає що то зовсім не проблема найти нормального чоловіка (навіть якщо в тебе дитина від іншого). Як це вони повторюють - "полюбив жінку, значить полюбить і її дитину". Ну-ну... Он той виродок що зверху дійсно полюбив, в прямому значенні. Що хотіли, те й маєте, як то кажуть...
ха Показати IP 15 Січня 2021 16:00
буде тепер нова курочка на зоні, там таких люблять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus