USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Сумщині спіймали волинянина, який декілька років ґвалтував неповнолітню падчерку

15 Січня 2021 08:58
У Сумській області правоохоронці затримали 43-річного жителя Волинської області, який перебував у розшуку з 2019 року.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські спільно із прикордонниками затримали у Сумському районі чоловіка, при спробі перетину державного кордону з метою уникнення відповідальності, який розшукувався поліцією Волинській області.

Його підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування» та ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України «Розбещення неповнолітніх».
Встановлено, що у 2018 році зловмисник проживав спільно із мешканкою Волинської області та її малолітньою донькою. Користуючись відсутністю жінки вдома, чоловік ґвалтував її 10-річну доньку та вчиняв розпусні дії відносно неї.

У подальшому зловмисника буде передано працівникам поліції Волинської області. Після чого підозрюваний постане перед судом за скоєні злочини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костя Показати IP 15 Січня 2021 11:01
Треба було його там на місці зат...ти в ж....у. щоб закалити для курятника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus