USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинянина ошукали майже на 500 тис. гривень

31 Липня 2018 12:19
У волинянина з картки зняли 431 тисячу гривень. Зловмисник по телефону назвався співробітником «Ощадбанку» і випитав конфіденційну інформацію, завдяки якій і отримав доступ до рахунка потерпілого.

З фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження, йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Натомість в «Ощадбанку» не лише навідріз відмовилися коментувати ситуацію, а навіть не захотіли на камеру проконсультувати лучан на тему, як відрізнити шахрая від працівника банку.

«Якщо у вас є якість питання безпосередньо до діяльності банку, то звертайтеся з письмовим запитом», - прокоментував один із працівників банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
скептик Показати IP 31 Липня 2018 12:22
як можна відрізнити шахрая від працівника банку ? та ніяк. часто це одне і те ж
Лучанин до скептик Показати IP 31 Липня 2018 13:40
А їх не потрібно розрізняти, потрібно розрізняти правильні і неправильні питання. Питання про пін-код, CVV - це неправильні питання... Зазвичай, на рахунок карток телефонують не з банку, а клієнт сам телефонує до банку, тому дзвінок типу з банку, щодо картки - це вже підозріло...
скептик до Лучанин Показати IP 31 Липня 2018 15:27
от самі ДЕЯКІ працівники банків і випитують ідентифікаційні дані у клієнтів, У ЯКИХ Є ЗНАЧНІ КОШТИ на рахунку і вони про це знають,
Анонім Показати IP 31 Липня 2018 12:22
А чого стовпчики і ланцюги перекривають вулицю Червоного Хреста? Це законно?
zlotniy до Анонім Показати IP 31 Липня 2018 17:04
Ніхто вулицю не перекривав, це тротуар
777 Показати IP 31 Липня 2018 13:06
В Ощадбанку працює сама алкашня !!!
Ольга Показати IP 31 Липня 2018 14:08
А нащо розказувати все невідомо кому по телефону щодня про це інформують і всеодно як на сповіді все розказують .люди ну хто ж вам винен що самі безвідповідально жулікам розказуєте а далі весь світ винен.
Віктор Ярмолюк Показати IP 31 Липня 2018 14:32
Хотів би засмутити постраждалого від афери.Всі відповіді на запити на Ощадбанк надсилає у стилі "сам дурень",ніхто не буде проводити ретельне розслідування.Це підтверджує випадок зі мною,який стався в кінці квітня цього року.В центральному відділенні Ощадбанку (на відео) мені в касі цього банку в пачку з грошима касові працівники вклали сувенірну купюру номіналом 500 гривень.Це виявили в іншому банку,куди я через 15 хвилин заніс ті самі гроші.Причому ця пачка була перетягнута резинкою,а не стрічкою,як зобов'язують робити нормативні документи Національного банку.Також при отриманні коштів в касі я всю суму перелічував спостерігаючи за лічьбою грошей на лічильній машинці,в правильності суми ніяких сумнівів не було.Але хто ж міг подумати,що нечесні працівники Ощадбанку вкладуть сувенір безпосередньо в пачку!!! Після пояснень як все відбувалося працівники внутрішньої служби безпеки банку (начальник Назаров Ю.А.) казав що,швидше за все,це людський фактор і вони розберуться.Також від лучан стало відомо,що саме в касі цієї установи неодноразово виявляли дані сувеніри,які потрапляли від однієї відомої торговельної мережі.Рівно через 30 днів поштою прийшла відписка за підписом начальника філії Паскевича А.І.про те що даних у моїх твердженнях не здобуто.Центральний офіс Ощадбанку у м.Київ тупо прислав сканкопію цієї відписки.Впевнений,що начальник внутрішньої служби безпеки як бувший працівник відповідних служб професійно не взмозі виявляти шахрайські дії працівників Ощадбанку на Волині,а начальник філії Паскевич А.І.не зацікавлений у розкритті зловживань своїх підлеглих,що наштовхує на певні думки.Вважаю,що як на Волині,так і в Центральному банку ніхто розбиратися не буде,клієнт для них треба лише для того,щоб віддав їм свої гроші.А все інше їх не цікавить.Так що,шановний постраждалий,наберіться великого терпіння і не факт,що Ощадбанк подбає як про Вас так і про всіх інших клієнтів.Мої близькі та друзі після таких фактів думку про Ощадбанк вже склали,а всім іншим рекомендую добре подумати в якій банківській установі зберігати свої заощадження.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus