USD 40.20 40.75
  • USD 40.20 40.75
  • EUR 40.45 40.75
  • PLN 10.10 10.30

Волинянина судитимуть за смертельну ДТП

28 Квітня 2022 14:21
Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 24-річного жителя селища Турійськ Ковельського району, який порушив правила безпеки дорожнього руху, внаслідок чого загинула людина.

Як повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури, удень 19 грудня 2021 року молодик рухався автодорогою в Турійську за кермом не зареєстрованого у встановленому порядку мотоцикла та віз 19-річного пасажира. Обоє були без мотошоломів.

Порушивши ПДР, мотоцикліст допустив зіткнення з автомобілем VolkswagenTransporter. Його пасажир отримав травми, від яких помер.

Подальшу долю водія, який щиро розкаявся у скоєному, вирішуватиме суд. За таке правопорушення йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років із забороною керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 28 Квітня 2022 14:33
А як там Алферова?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus