USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинянина удостоїли державної відзнаки Австрії

30 Червня 2015 12:50
Указом Федерального Президента Австрійської Республіки довіреного адвоката Посольства – президента Укрінюрколегії, заслуженого юриста України, Почесного консула Республіки Панама в Україні Данила Курдельчука удостоєно Золотої Почесної відзнаки «За заслуги перед Австрійською Республікою», - повідомили у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Варто зазначити, що Данило Маркович – волинянин, родом із села Куликовичі Маневицького району Волинської області. Свого часу чоловік був удостоєний звання «Почесного громадянина Волині».

З нагоди вручення державної нагороди Надзвичайний і Повноважний Посол Австрійської Республіки в Україні Герміне Поппеллер влаштувала у своїй резиденції урочисту церемонію. Під час заходу Данила Курдельчука привітали дипломати австрійського посольства, представники дипломатичного, суддівського, депутатського корпусу України, громадські, політичні діячі, вітчизняні журналісти та працівники очолюваної ним Української іноземної юридичної колегії. Також слова привітання прозвучали і від представників Міжнародного громадського об’єднання «Волинське братство».

До слова, відзнака «За заслуги перед Австрійською Республікою» є найвагомішою державною відзнакою Австрії, заснованою на підставі Федерального Закону Австрії від 02 квітня 1952 року на вшанування особливих заслуг перед австрійською державою.

Слід також зазначити, що краянин Данило Курдельчук – визнаний кращим адвокатом року в Україні, має почесні звання ”Заслужений юрист України” та ”Народний посол України”, нагороджений відзнаками Президента України – орденами ”За заслуги” III та ІІ ступенів, Золотою відзнакою Міжнародного фонду юристів України, почесною грамотою Верховної Ради України ”За особливi заслуги перед Українським народом”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus