USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Волинянина впіймали з причепами краденої деревини

19 Січня 2018 14:35
Житель села Нові Червища Камінь-Каширського району Петро Н. попався на крадіжці лісо деревини. А виявити цього лісопорушника вдалося по гарячих слідах, повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Майстер лісу Тоболівського лісництва державного підприємства “Камінь-Каширськагроліс” після того, як під час обходу побачив спилені вільхові дерева у 52 кварталі, сповістив про це свого лісничого. А далі сліди, які добре виднілися на снігу, вивели лісівників до господарського обійстя. А ще через кілька хвилин до господарства під’їхав і патруль з числа працівників районного відділу Нацполіції.

На підставі санкції на обшук, котру правоохоронці мали з собою, вдалося зайти на територію приватного господарства. Щоправда, не так уже й безперешкодно. Адже господар поводився неналежним чином і усіляко погрожував. І це при тому, що в той же час на його подвір’ї на двох тракторних причепах була навантажена лісодеревина.

Причепи з деревиною вилучено, а проти самого Петра Н. правоохоронці розпочали кримінальну справу. Слід зазначити й проте, що сума завданих лісовому господарству збитків в даному випадку складає 48 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus